Deze drie bingewaardige Videoland series moet je nu kijken!

Article
maandag, 19 april 2021 om 9:30
videolandf1665554834
Videoland biedt een groot aanbod aan Nederlandse films en series, maar is ook ijzersterk in het voorschotelen van goede Engelse series. In dit artikel vind je drie bingewaardige Videoland series die je direct moet kijken!

1. Grey's Anatomy

De eerste bingewaardige Videoland serie is Grey’s Anatomy. De serie heeft op Videoland maar liefst 16 seizoenen. De serie gaat over Meredith Grey en haar collega’s die in het Seattle Grace Hospital werken, waar sommige behandelingen een zaak van leven of dood zijn. De dramaserie focust zich op het privé- en zakelijke leven van de vijf nieuwelingen in het ziekenhuis en hun begeleiders.
De cast van de serie bestaat onder andere uit Ellen Pompeo, Sandra Oh, Katherine Heigl en Justin Chambers. Regisseur van de serie is Shonda Rhimes.

2. Criminal Minds

De serie Criminal Minds staat op Videoland en draait om een team van FBI-profilers die de meest zware en gestoorde criminelen analyseren en hun volgende zet voorbereiden voordat de criminelen toeslaan. De serie heeft op dit moment 14 seizoenen die op de streamingdienst staan.
De cast van Criminal Minds bestaat onder andere uit Kirsten Vangsness, Joe Mantegna en Matthew Gray Gubler. De regisseur van de serie is Glenn Kershaw.

3. The Handmaid's Tale

In The Handmaid’s Tale zijn vrouwen staatseigendom van totalitaire staat Gilead. De vrouwen die nog vruchtbaar zijn, moeten als dienstmaagd kinderen baren. Dit geldt ook voor hoofdpersoon June. Haar missie is om te overleven en haar ontvoerde dochter terugvinden. Deze serie heeft op dit moment drie seizoenen. Het vierde seizoen begint vanaf 30 april op Videoland.
De cast van The Handmaid’s Tale bestaat onder andere uit Elisabeth Moss, Kari Skogland, Yvonne Strahovski en Max Minghella.

Andere bingewaardige Videoland series

Andere Videoland series die naast de drie hierboven genoemde ook het bingen waard zijn, zijn The Good Doctor, The Bold and the Beautiful en Mocro Maffia.
Heb jij één van deze series al eens gekeken of ben je van plan deze te gaan kijken? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws