'Criminal Minds krijgt reboot op Paramount+'

News
woensdag, 24 februari 2021 om 16:30
criminal mindsf1614876786
Het is pas een jaar geleden dat de finale van populaire hitshow Criminal Minds op CBS kwam. De serie heeft in totaal 15 seizoenen gekregen en is wereldberoemd geworden. Toch zijn er plannen om de serie na een jaar weer op te pakken. Wat kunnen we verwachten van de reboot?
CBS All Acces, dat in een nieuw jasje wordt gestoken als Paramount+, wil Criminal Minds oppakken voor een limited serie. Dat meldt TV Line. Uiteindelijk kan dit ook weer een langdurige show worden, maar dat zal grotendeels van het succes van de revival af hangen.
De revival van Criminal Minds wordt opnieuw geproduceerd door CBS Studios en ABC Signature. Ook al zijn er nog geen concrete deals gesloten, is het doel van de reboot om klassieke rollen van de originele Criminal Minds cast en nieuwe karakters terug te laten komen in de revival. Zo kunnen we originele rollen verwachten van Joe Mantegna, A.J. Cook en Matthew Gray Gubler en tegelijkertijd nieuwe karakters ontmoeten. Op het moment van schrijven is er nog weinig informatie over de revival bekend, behalve dat deze plannen er zijn.

De originele show

Criminal Minds is een Amerikaanse crime drama dat in september 2005 voor het eerst op TV verscheen. De serie volgt een groep mensen die voor de FBI werkt als leden van de Behavioral Analysis Unit (BAU). De serie volgt het team terwijl ze verschillende zaken behandelen, maar ook hun persoonlijke problemen proberen te bevechten.
Criminal Minds duurde in totaal 15 seizoenen lang, waarvan de finale nog vorig jaar werd uitgezonden. De laatste aflevering werd daarentegen niet goed ontvangen door fans en critics. Hoewel Paramount+, CBS Studios en ABC Signature geweigerd hebben te reageren, is er een grote kans dat de populaire show terug gaat komen op de buis als een reboot.

Populair Nieuws