De meest nuttige voorwerpen om te kopen in Red Dead Online

  Voor de nieuwe speler kan de wereld van Red Dead Online nogal overweldigend zijn, met talloze voorwerpen, paarden en wapens die er te koop zijn. Daardoor kan je ook essentiële items missen. Gelukkig hebben wij de meest nuttige voorwerpen voor je op een rijtje gezet.

  Paardenborstel

  Het klinkt misschien een beetje gek, maar één van de beste aankopen die je kunt doen in Red Dead Online is een paardenborstel voor 3,5 dollar. Met de borstel kan je namelijk meerdere voordelen krijgen die handig zijn tijdens je hele carrière als cowboy.

  Ten eerste is de borstel bedoeld om je paard schoon te houden. Dat is niet alleen belangrijk als je indruk op je medespelers wil maken, maar ook om de efficiëntie van je paard intact te houden. Naarmate je paard namelijk vies raakt, zal ook zijn of haar uithoudingsvermogen omlaag gaan. Met een goede rub heb je daar geen last meer van.

  Door het verzorgen van je paard bouw je ook sneller een bond op met je vervoersmiddel. Dat betekent op den duur verhoogde statistieken en meer trucjes die je kan gebruiken. Horse bonding zorgt daarnaast ook voor goede karma. Heb je dus per ongeluk een paar onschuldige voorbijgangers doorzeefd met je revolvers, dan kan je je ziel reinigen met een goede schrobbeurt voor je paard.

  Benodigdheden om te vissen

  Sommige mensen spelen games om wat spanning in hun leven te krijgen, terwijl anderen juist lekker willen ontspannen. Normaliter is vissen in games dan ook voornamelijk voorgelegd voor die laatste groep, maar wij raden elke speler aan om een vishengel, een dobber en wat aas op te pakken en de dichtstbijzijnde rivier op te zoeken.

  De verse vis die je vangt in Red Dead Online heeft namelijk meerdere voordelen. Ten eerste kan je de glibberige dieren boven je kampvuur hangen om te zorgen voor een goede maaltijd die je cores gevuld houdt. Ten tweede kan je de vissen ook verkopen. Voor een lading vissen kan je flink wat dollars vangen, die je vervolgens weer aan andere voorwerpen uit kan geven.

  Varmint Rifle

  In dezelfde lijn als de vishengel valt de Varmint Rifle. Wanneer je naar de statistieken van dit geweer kijkt, dan zal je waarschijnlijk even in je oog wrijven. Want het lijkt erop dat een Varmint Rifle moeite heeft om een deuk in een pakje boter te schieten, terwijl je standaard revolver er geen spaan van heel laat. En dat is precies de bedoeling!

  De Varmint Rifle is namelijk het perfecte wapen om te jagen op kleine dieren. Of het nu vogels in de lucht zijn of konijnen die razendsnel door het gras rennen. Door het kleine kaliber blijft de vacht heel en de vrij hoge rate of fire zorgt ervoor dat je een hele groep dieren in één keer kan omleggen. Het vlees kan je vervolgens op de barbecue gooien en de huiden kan je verkopen of eerst verwerken als je de Trader rol hebt opgepakt.

  Een goed zadel

  Tijdens je avontuur in Red Dead Online zal je vaak op een paard zitten. Heel vaak. Het is dan ook de investering waard om ervoor te zorgen dat je paard in optima forma is. In de stallen kan je veel veranderen aan je paard, maar het is wijsheid om de meeste opties te negeren. Het is misschien wel leuk om het haar van je merrie of hengst aan te passen, maar die dollars kan je beter steken in een goed zadel.

  Wanneer je namelijk stijgt in rang, zal je zadels vrijspelen die flink wat invloed hebben op de statistieken van je paard. Het kan een flinke zak met geld kosten, maar als de snelheid van je trouwe ros met twintig of zelfs 25 procent omhoog kan worden gehaald met een stuk leer, dan is het de investering waard. De prijzen voor zadels verschillen ook behoorlijk van elkaar, dus als je krap bij kas zit in het de beste keuze om het zadel te kiezen dat de beste bang for your buck geeft.

  Ability Cards

  Al snel krijg je in Red Dead Online de mogelijkheid om een Ability Card uit te zoeken. Deze kaarten zorgen er over het algemeen voor dat je Dead Eye ability wordt aangepast, maar kunnen ook op andere manieren effect hebben op de gameplay.

  De beschrijving van een kaart is alleen leuk en aardig, maar om er daadwerkelijk achter te komen wat voor invloed een Ability Card heeft is door de kaart te gebruiken in de praktijk. Een upgrade kan bovendien behoorlijk wat dollars kosten. Wij raden je daarom aan om een paar Ability Cards uit te testen om een gevoel te krijgen waar jouw voorkeur ligt. Vervolgens kan je in die kaart je ervaringspunten en dollars steken, zodat je niet met een Level 3 Ability Card opgescheept zit waar je vervolgens niks mee doet.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.