De beste Black Friday 2020 deals die we willen zien

Article
woensdag, 18 november 2020 om 16:00
Tijdens Black Friday is het altijd tijd om dikke stacks over de toonbank te gooien in ruil voor goedkope producten. Dit jaar is daarin niets anders, alleen zullen we het wat meer vanuit onze luie stoel doen. Maar wat voor Black Friday deals willen we nou eigenlijk? Waar gaan we nou echt de portefeuille voor openklappen? Je leest het hier, waar we laten weten wat de Black Friday deals zijn die we dit jaar echt willen zien. Nu hopen dat de winkels ook daadwerkelijk luisteren.

All hail next gen

Laten we maar gewoon gelijk met de deur in huis vallen. Natuurlijk willen we zien dat de PlayStation 5, Xbox Series X en Series S in de Black Friday deals zitten. We snappen dat dit vergezocht is en dat het vrijwel niet gaat gebeuren, maar wonderen zijn de wereld nog niet uit. Hoe fijn zou het zijn als we gewoon even honderd euro minder hoeven neer te tikken voor die sprankelend nieuwe PlayStation 5.
De PlayStation 5 kunnen we pas in huis halen vanaf morgen en de Xbox Series X is nu al te halen, maar we weten zeker dat niemand zit te treuren als deze consoles in de Black Friday deals van 2020 te zien zijn. Al lijkt dat alleen Amazon dan met de prijs kan gaan stunten...
pexels andrea piacquadio 3811867f1603803244

Een gloednieuwe TV

Als we even doorgaan op die nieuwe consoles dan staat een gloednieuwe TV ook niet verkeerd in de huiskamer. We weten allemaal dat de PlayStation 5 en Xbox Series X een resolutie van 4K op 120 frames per seconden ondersteunen. Hiervoor heb je jammer genoeg wel een HDMI 2.1-aansluiting voor nodig. Als je het nog niet weet, die aansluiting ziet niet op veel huidige TV's en degene die het wel hebben zijn vaak behoorlijk duur. Om een echte next gen-ready TV in huis te halen zul je diep in de buidel moeten tasten.
In ons artikel van de beste TV's voor next gen kun je jezelf alvast even lekker maken voor wat er gaat komen. Misschien gaan deze straks ook wel voorbijkomen in de Black Friday deals. Bij Wehkamp kan je in ieder geval al een paar televisies scoren met veel korting!

Nieuwe games

we gaan misschien een beetje overboord met het hele next gen console-verhaal in dit artikel, maar lekker puh, we gaan gewoon nog even door. Wat we in ieder geval willen zijn bij de beste Black Friday deals van 2020 zijn de gloednieuwe games die uit zijn en gaan komen. Zo zou het fijn zijn als we Assassin's Creed: Valhalla, Spider-Man: Miles Morales, Demon's Souls en nog vele anderen met een tientje of twee minder aan kunnen schaffen. Zo hebben we weer meer ruimte om wat extra's te kopen.
Dit zou vooral heel erg helpen, aangezien veel nieuwe titels een hoger prijskaartje hebben tegenwoordig. De teller loopt nu namelijk vaker tegen de 70 dan tegen de 50 of 60. Dit geldt vooral online bij bijvoorbeeld de PlayStation Store. Hier zijn titels vaak significant duurder dan in de winkels. Een leuke online Black Friday deals-dag zou dan ook niet verkeerd zijn.
iphone 12 prof1604660464

KWARTET! Vier keer een iPhone 12

Als je onder een steen hebt geleefd zullen we het nog een keer samenvatten. De nieuwe iPhone 12 komt in vier modellen: iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max. Dit zijn de nieuwste smartphones van Apple en zijn het snelst en mooist tot nu toe, Jammer genoeg is het vaak nodig om eerst een paar organen te verkopen, voordat je een iPhone kunt kopen. Want man, wat zijn die krengen duur. Als je in de markt bent voor een nieuwe iPhone, dan is het misschien handig om even te wachten op de Black Friday deals.
Natuurlijk weten we het niet zeker, maar het zou zomaar eens kunnen dat de nieuwste iPhone 12-modellen in de aanbieding worden gegooid. Als dit niet gebeurt kun je er zeker van zijn dat de iets oudere modellen wel een zachter prijskaartje gaan krijgen. Een iPhone 11 Pro is nou ook niet verkeerd al zeggen we het zelf.
stratego assassins creedf1605278721

Bordspellen van hier tot Tokyo (of je huiskamer)

We stappen even af van het digitale gedeelte en gaan het even hebben over bordspellen. Tijdens de coronacrisis zitten de meeste mensen gewoon thuis, dag in en dag uit. We hopen dat je dit niet alleen hoeft te doen en dat je gezelschap hebt van je familie of geliefden. Om jezelf dan even goed te vermaken is een bordspel meer dan geschikt. Daarom hopen we ook dat er wat leuke bordspellen in de Black Friday deals gaan belanden. Natuurlijk heb je je klassieke bordspellen als Monopoly, Cluedo, Ganzenbord en Stratego, maar voor de echte nerds onder ons hebben we nog wat aanbevelingen.
Kijk bijvoorbeeld eens naar de RPG in kaartvorm, genaamd Munchkin of hét bordspel voor Disney-fanaten, Disney Villainous. We beloven je dat dit geweldige spellen zijn. Om even over geweldige spellen door te praten. Bij XGN kun je nu de Assassin's Creed versie van Stratego winnen. Kijk hier hoe je mee kunt doen, want winnen doe je bij de Postcode Loterij, oh nee, bij XGN natuurlijk.

Dit zijn de beste Black Friday deals die we dit jaar willen zien

Natuurlijk is dit gewoon een wensenlijstje van ons, maar hoe vet zou het zijn als deze dingen daadwerkelijk in de aanbieding komen. Zolang het toiletpapier maar niet wordt afgeprijsd. We weten allemaal hoe het afloopt als iedereen opeens toiletpapier begint te kopen.

Populair Nieuws