Reageer en Win: Stratego Assassin's Creed

Article
vrijdag, 13 november 2020 om 16:30
stratego assassins creedf1605278721
Het is vrijdag en dat betekent dat het bijna tijd is voor het weekend. Om de lancering van Assassin's Creed Valhalla te vieren geven we in de Reageer en Win een speciale versie van het klassieke bordspel Stratego weg!

Winnaars afgelopen week

Vorige week konden jullie kans maken op twee exemplaren Unhinged op Blu-ray. Om deze prijs te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren.
De winnaars van de Unhinged Blu-ray zijn geworden... maikelf en ananas!
Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar [email protected] en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

Reageer en Win – Stratego Assassin's Creed

Deze week is eindelijk de nieuwste telg in de Assassin's Creed franchise uitgekomen: Assassin's Creed Valhalla! Om dat heugelijke feit te vieren geven we in samenwerking met Media Tornado één exemplaar van Stratego Assassin's Creed weg. In deze variatie op het klassieke bordspel strijden de Assassins en de Templars tegen elkaar om de meest machtige prijs te bemachtigen: The Apple of Eden!
Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen. Maar je mag natuurlijk ook meer reacties plaatsen!

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).