Om de tien beste telefoons van 2018 te selecteren hebben we gelet op een aantal verschillende factoren. Denk aan de prestaties van de telefoons, accuduur en bijvoorbeeld de prijs. Niet een geheel onbelangrijke factor als je op zoek bent naar een telefoon. Het moet je namelijk niet een godsvermogen kosten.

10. iPhone XR

Op de tiende plaats van de beste telefoons van 2018 is de iPhone XR geëindigd en dat is zeker geen slechte prestatie. Zoals je in onze iPhone XR review al kon lezen was Pieter erg te spreken over de telefoon dankzij het grote scherm en de A12 Bionic chip. Die zorgen namelijk voor prima prestaties op de telefoon en dat voor een lagere prijs dan je van Apple gewend bent.

De telefoon gaat dankzij die prestaties ongeveer negen tot tien uur mee en er zijn dan ook maar weinig minpunten te vinden. Het komt voornamelijk door het LCD-scherm, want die is beduidend minder dan die van de iPhone X. Daarnaast mag de prijs dan een beetje minder zijn, het is nog steeds niet een budgetprijs (want die ligt op 859 euro) en er zijn dan ook verschillende telefoons die minder kosten en toch beter zijn.