Update - PlayStation Store deals onder de 10 euro - Flinke kortingen!

  De feestdagen zitten eraan te komen en de PlayStation Store viert dat met flinke kortingen op de leukste games. Ideaal als je nog een kerstcadeau voor een gameliefhebber zoekt. Wij hebben de beste PlayStation Store deals onder de 10 euro voor je op een rijtje gezet.

  Update PlayStation Store deals

  De PlayStation Store deals, zoals deze op het moment van schrijven geldig waren, zijn nu niet meer allemaal geldig. Net naast een deal gegrepen? In de PlayStation Store zijn deze laatste dagen van het jaar telkens nieuwe aanbiedingen te vinden. Hou deze, en XGN.nl, dus goed in de gaten!

  10. Hidden Agenda

  We beginnen de lijst met de politiegame Hidden Agenda. In het spel ga je samen met vijf vrienden een politieonderzoek te lijf. Je moet proberen de beruchte moordenaar ‘Trapper’ zien te vangen. Je gebruikt voor de game je telefoon of tablet als controller.

  Koop Hidden Agenda van 19,99 nu voor 9,99 euro!

  Op je telefoon of tablet kun je bewijsstukken bestuderen, privéberichten doorgestuurd krijgen, geheime doelen ontvangen en je tegenstanders dwarsbomen. Je moet moeilijke beslissingen maken rondom het mysterieuze onderzoek. Wie is er te vertrouwen en wie niet? Een terechte nummer tien in de lijst met PlayStation Store deals onder 10 euro.

  9. Resident Evil 5

  De negende game op de lijst is de actie -en horrorgame Resident Evil. De third-persongame beschikt over singleplayer, maar ook over coöp-modi. Als je deze game koopt krijg je er ook DLC’s bij, namelijk Lost in Nightmares, Desperate Escapes en de nieuwe The Mercenaries United modus.

  Koop Resident Evil 5 van 19,99 nu voor 7,99 euro!

  Resident Evil 5 draait om Chris Redfield en Sheva Alomar die samen onderzoek doen naar een terroristische dreiging. Je vecht in het spel tegen de Majini en doet dat met behulp van geweren, handpistolen en granaten. Door deze korting mag Resident Evil 5 niet ontbreken in de lijst met PlayStation Store deals onder de 10 euro.

  8. Unravel Two

  Unravel Two is perfect voor de gamer die een band wil opbouwen met zijn of haar gamepersonage, in Unravel Two is dat je eigen Yarny. Met je Yarny kun je vriendschappen opbouwen, elkaar steunen in zowel co-op of in singleplayer-modus.

  Koop Unravel Two van 19,99 nu voor 9,99 euro!

  De wereld van Unravel Two kan soms eenzaam aanvoelen, maar daar zijn je Yarny vriendjes voor. Ga het avontuur aan zonder angst, volle energie en vecht tegen monsters terwijl je de wereld om je heen tot leven brengt. Lees onze Unravel Two review!

  7. Dragon Age: Inquisition – Game of the Year Edition

  De zevende plek wordt veroverd door Dragon Age: Inquisition – Game of the Year Edition. Dragon Age is een game met achterliggende thema’s als discriminatie, diplomatiek en geloof. Het belangrijkste aspect van de game is rpg-ervaring, een supergrote wereld waarin genoeg te doen en te ontdekken is.

  Koop Dragon Age: Inquisition van 19,99 nu voor 4,99!

  De game is flink afgeprijsd en hoort dus thuis in deze lijst met de tien beste PlayStation Store deals voor onder de 10 euro. Voor de 4,99 euro die je ervoor neerlegt, krijg je een immens grote rpg-game terug. Dus duik in de wereld van Herald en leidt de Inquisition!

  6. Sims 4

  Bestuur en creeër je compleet eigen en dus unieke personage in Sims 4. Je voelt je vrij in de wereld van Sims 4 en kunt zorgeloos lang de wereld verkennen. Bouw je eigen huis, zorg voor je eigen gezin, kleed je personage aan en zorg ervoor dat je een inkomen hebt. Het kan allemaal in Sims 4 en dat voor een nu nog goedkopere prijs.

  Koop Sims 4 van 39,99 nu voor 9,99 euro!

  Bouw in Sims 4 relaties op met vrienden en andere spelers. Uit je emoties en creeër een personage met een eigen persoonlijkheid en kenmerken. Lees onze Sims 4 review wat van de game vinden! Een terechte nummer zes in de lijst met PlayStation Store deals van onder de 10 euro.

  5. Battlefield 1 Revolution

  In Battlefield 1 Revolution duik je volledig in de Grote Oorlog en vecht je als soldaat zij aan zij. Verken verschillende aspecten van de oorlog in de campaign of speel tegen andere spelers wereldwijd op maps van grote schaal. Battlefield is het schietspel voor de gamer die van oorlogspellen houdt.

  Koop Battlefield 1 Revolution van 59,99 nu voor 9,99 euro!

  In deze bundel zitten ook de vier uitbreidingen: They Shall Not Pass, Apocalypse, Turning Tides en In the Name of the Tsar. Battlefield 1 kwam uit voordat Battlefield 5 uitkwam. Battlefield 5 gaat in tegenstelling tot Battlefield 1 over de Tweede Wereldoorlog. Wil je weten wat wij van Battlefield 1 vonden? Lees dan onze Battlefield 1 review!

  4. UFC 2 Deluxe Edition

  Trappen, slaan, wurgen, noem het maar op! Alles kan in de UFC-ring. Vecht in UFC 2 met je favoriete vechters tegen wie je maar wilt. Door de unieke controles heb jij de controle over het gevecht en kun je je tegenstander maximaal domineren.

  Koop de UFC 2 Deluxe Edition van 49,99 nu voor 9,99 euro!

  Op de cover van het spel staan de twee bekende UFC-vechters Ronda Rouwsey en Conor McGregor. Ook zij zijn te bespelen in UFC 2. De game is erg realistisch, dus sta er niet van te kijken als je bloed uit de lichamen van de vechters ziet spatten.

  3. DOOM

  Deze first-person shooter is perfect voor Fallout liefhebbers. DOOM is een game boordevol actie: meedogenloze demonen, destructieve wapens en snelle vloeiende bewegingen. Schiet op hordes demonen of schiet op andere spelers in de multiplayer-modi.

  Koop DOOM van 29,99 nu voor 7,99 euro!

  De shooter is chaotisch en bruut, je ziet overal bloed en je hebt het gevoel dat iedereen je in het spel dood wilt hebben. In onze DOOM review staat:

  “Voor degenen die DOOM nog niet hebben gespeeld, de titel is een first-person shooter waarin je als razende moet rondrennen, springen, schieten en demonen moet doden. Stilstaan is geen optie, want je bent geen kogelspons die bijzonder veel kan hebben. Voeg daar ook het principe aan toe dat je niet hoeft te herladen, maar elk geweer leeg kunt schieten tot je alles in je omgeving morsdood is en het is wel duidelijk met wat voor een game je te maken hebt."

  De game kreeg in deze review overigens een welverdiende 7.5.

  2. Deus Ex: Mankind Divided

  Het verhaal van Deus Ex: Mankind Divided speelt zich af na de gebeurtenissen van de eerste game, en de kijk op augmentations is in de laatste paar jaar flink veranderd. Door de gebeurtenissen aan het eind van Human Revolution werden alle mensen met augmentations – behalve Jensen zelf natuurlijk – helemaal doorgedraaid, en begonnen ze anderen volstrekt willekeurig aan te vallen.

  Koop Deus Ex: Mankind Divided van 44,99 nu voor 6,59 euro!

  Deus Ex: Mankind Divided is een game waarin je veel vrijheid krijgt. De game zit vol met interessante interactie en dat siert de game. Een echt spektakel die niet te missen is, nu met flinke korting! Lees onze Deus Ex: Mankind Divided review!

  1. The Division

  Over kortingen gesproken: The Division is nu ook flink afgeprijsd. Deze game was een van de grootste releases van 2016 op E3, maar is nu nog steeds een boeiende game. Met deel twee op komst is er des te meer reden om deze ook nog eens een keer te spelen. The Division staat door deze flinke korting op nummer één in de lijst met PlayStation Store deals voor onder de 10 euro.

  Koop The Division van 49,99 nu voor 9,99 euro!

  In onze Division review staat: “The Division is een geweldig leuke game en stuurt je zo veel mogelijk naar samenwerking met andere spelers of vrienden. Het is dan ook duidelijk dat hier een groot gedeelte van de kracht vandaan komt. De game kent goede mechanics, evenwichtige en uitgebreide skills, veel missies en een geweldig ogende en open wereld.”

  PlayStation Store deals onder de 10 euro

  Dit waren de meest opvallende PlayStation Store deals voor onder de 10 euro. Sla nu nog je slag voordat het te laat is! Bekijk in ons artikel de volledige lijst met de beste PlayStation Store deals.

  De Sims 4

  Verkijgbaar vanaf 4 september 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.