Beste Netflix films van 2018 - Voor ieder wat wils!

Article
zaterdag, 22 december 2018 om 9:45
beste netflix films van 2018 voor ieder wat wils 143655
Dit zijn de 10 beste Netflix films van 2018 die je echt niet mag missen. Deze films zijn allemaal in 2018 op Netflix gezet en zijn allemaal Netflix originals. Met deze films hoef je je tijdens de wintermaanden zeker niet te vervelen!

10. Cargo

Cargo is een film die gaat over een virus dat de wereld overgaat en mensen binnen 48 uur in zombies verandert. In de hoofdrol spelen Andy (vertolkt door Martin Freeman) en Kay (vertolkt door Susie Porter) die samen met hun dochter op een woonboot in het binnenland van Australië wonen. Als zombies het rustige plattelandsleven van het gezin verstoren verandert hun leven voorgoed.
De film valt onder het zombie-horror genre en is beter dan de gemiddelde thriller. Martin Freeman is ijzersterk als hoofdpersoon en zorgt ervoor dat de film heel fijn te bekijken is. Deze Netflix original hoort echt in de lijst thuis. De film kwam in mei 2018 uit.
143656

9. Been So Long

Been So Long is een indrukwekkend verhaal over een alleenstaande moeder die op een avond een vreemde tegenkomt op straat. Ze voelt zich verleid door de knappe, maar verwarde vreemdeling. Een romantisch verhaal over haat, woede en liefde dat zich afspeelt in Londen.
Been So Long is perfect voor als je even wilt ontsnappen van de werkelijkheid en jezelf wilt verdiepen in een verhaal over het vieren van het leven. De film kwam op 26 oktober 2018 uit op Netflix. De twee hoofdrolspelers zijn Arinzé Kene en Michaela Coel.
143657

8. Dumplin’

Deze film gaat over de dochter van een voormalig Miss Beauty die zich inschrijft voor haar moeders Miss Teen competitie. Er is alleen één probleem in de ogen van haar moeder: ze vindt haar dochter te dik. De moeder, Rosie, wordt gespeeld door Jennifer Aniston, bekend van Friends als Rachel Green. De dochter, Willowdean, wordt gespeeld door Danielle Macdonald.
De titel Dumplin’ is gebaseerd op de bijnaam die Willowdean krijgt vanwege haar postuur. De inschrijving staat symbool voor het niet in ‘het perfecte plaatje’ passen en haar inschrijving wordt gezien als protestbeweging. De film werd op 7 december 2018 op Netflix gezet.
143658 1

7. When we first met

Het verhaal in When We First Met gaat over Noah (vertolkt door Adam Devine) die verliefd wordt op Avery (gespeeld door Alexandra Daddario) tijdens een Halloween feest. Noah wordt alleen gefriendzoned door Avery en ontmoet haar pas drie jaar later. Avery is dan al getrouwd, Noah probeert haar toch terug te winnen door oude herinneringen terug te halen.
Uit het niets krijgt Noah de onverwachte kans om drie jaar terug in de tijd te gaan en zijn fout te herstellen, maar die kans krijgt hij opnieuw en opnieuw totdat het hem lukt. “All he needs is a second change to be her first choice.” De film kwam in februari 2018 uit en is een komisch meesterwerk.
143659

6. ROMA

Roma is een Spaanstalige film die gaat over een buitenlandse jonge en harde werker in een armere woonwijk van Mexico-Stad, Roma. De jongen stuurt kleurrijke brieven naar zijn moeder en schetst het leven in Roma, over de sociale verhoudingen en de politiek. Wat zo speciaal is aan deze film is dat het verhaal zich in 1970 afspeelt en daardoor zwart-wit is gefilmd.
De film is geregisseerd door Alfonso Cuarón en is zijn eerste project na zijn meesterwerk Gravity uit 2013. ROMA kwam in november 2018 uit en is op Netflix te bewonderen.
143660

5. The Cloverfield Paradox

The Cloverfield Paradox is een futuristische film die zich afspeelt in een tijd waar er te weinig energie over is op aarde. De Cloverfield Station, een instantie die gevaarlijke operaties uitvoert, krijgt de missie om een generator te testen die het probleem kan oplossen. De missie gaat alleen fout waardoor er een opening ontstaan naar een andere dimensie.
De titel zet de toon voor de film neer: of de wereld proberen te redden met alle gevolgen van dien, of niets doen. De hoofdrolspelers worden vertolkt oor Gugu Mbatha-Raw, David Oyelowo, Daniel Brühl en John Ortiz. The Cloverfield Paradox kwam op Netflix op 4 februari 2018.
143661

4. Mowgli

Mowgli is een echt spektakel voor jong en oud. De film richt zich op hoe Mowlgi wordt opgevangen onder de dieren en tussen hen opgroeit. Mowgli maakt vijanden onder de dieren die het niet eens zijn met zijn positie in de stam. Ook zit Mowgli in een spagaat: kiest hij voor de mensen of voor de dieren?
De mensen zijn in de film bezig met het kappen van het regenwoud, Mowgli is de enige die hen het belang van de jungle duidelijk kan maken. De film zit boordevol goede acteurs: Benedict Cumberbatch, Christian Bale, Cate Blanchett, Naomi Harris en Andy Serkis. Houd je van Jungle Book? Dan houd je van Mowgli, een echt aanrader! De film kwam uit op Neflix op 7 december 2018. Wil je meer over de film weten? Lees dan ons artikel over wat je vooraf van de film moet weten.
Bekijk voordat je aan Mowgli begint ook onze Jungle Book review en ben optimaal voorbereid!
143662

3. To All The Boys I’ve Loved Before

Een romantische komedie over geheime liefdes met actrice Lana Condor in de hoofdrol. To All The Boys I’ve Loved Before gaat over de geheime liefdes van Lara Jean Convey. Alle jongens op wie zij verliefd is geweest, krijgen allemaal tegelijk te horen wat ze voor hen voelde. Het zorgt voor komische, maar ook genante momenten.
De film is geschikt voor alle leeftijden, is toegankelijk en een film die je makkelijk een paar keer terug kan kijken. De film en het verhaal zijn simpel, maar wel boeiend als je er eenmaal aan begint. Op 17 augustus 2018 stond de film op Netflix.
143663

2. The Kissing Booth

Deze film is heel erg populair onder de jeugd, een film die iedereen met Netflix gezien moet hebben. Actrice Joey King, bekend van White House Down, vertolk Shelly in de film en heeft een geheime crush voor Noah Flynn, maar hij mag dat natuurlijk niet weten. De film is zowel romantisch als komisch.
De twee worden in de film alleen geforceerd om in een kissing booth te gaan zitten, dat loopt of heel goed, of heel slecht af. De film is een echte Netflix klassieker en staat hoog op veel hitlijsten. De film kwam uit in mei 2018.
143664

1. Outlaw King

Deze film is perfect voor degenen die van middeleeuwse films en verhalen houden. Outlaw King gaat over hoe de Schotse ‘Outlaw King’ Robert the Bruce het met een klein leger opneemt tegen het veel grotere en betere leger van Engeland.
De twee uur durende film doet denken aan klassieker Braveheart, die overigens nog langer duurde. Robert the Bruce, gespeeld door Chris Pine, is moedig en ontzettend heldhaftig in het leiden van zijn kleine, trotse leger. De Netflix original stond vanaf 9 november 2018 op de streamingservice. De trailer is indrukwekkend, dus bekijk die vooral!

Populair Nieuws