Beste Nintendo Switch demo games - game impressies om mee te nemen

  De Nintendo Switch zit boordevol met toffe games om uit te kiezen, maar soms is het lastig om uit te zoeken welke nu de juiste keuze voor jou is. Hiervoor zijn regelmatig kortere versies van de game beschikbaar. De ene is leuker dan de ander, dus wij hebben de beste Nintendo Switch demo games voor jullie op een rij gezet.

  5. Puyo Puyo Tetris

  Puyo Puyo Tetris is een mengvorm van twee games. Heel verrassend heten deze twee games Puyo Puyo en Tetris. De reden dat dit een van de beste Nintendo Switch demo games van dit moment is omdat het een demo is waardoor je de game al zowat niet meer hoeft te kopen. Je kunt ongelimiteerd spelen, zelfs in multiplayer modus.

  Gratis games zijn prettig, maar het gaat eigenlijk zijn doel voorbij. Een demo is natuurlijk meestal bedoeld om mensen enthousiast te maken zodat ze de game kopen. Dus wat is dan het nut van de game kopen? Er zitten uiteraard wel limieten aan de demo.

  Je kunt zo lang spelen als je wil, maar je kunt maar twee van de zes game modussen spelen. Ook is het wel zo dat als je een potje hebt afgerond, je teruggestuurd wordt naar het titelscherm om weer opnieuw te beginnen. De demo geeft je een goede impressie van wat je kunt verwachten van de game en zo kun je beslissen of het een must-buy is of een miskoop zou zijn.

  Geïnteresseerd in de game? Wij hebben een Puyo Puyo Tetris review geschreven waarin je alles over de game kunt lezen.

  4. Kirby Star Allies

  Het eerste wat je kunt merken in de Kirby Star Allies demo is dat de game meer naar de traditionele Kirby games trekt dan de wat nieuwere. Dit komt omdat er niet echt een verhaaltje aan vast zit, zoals een gigantische robots (iets wat voorkwam in Kirby Planet Robobot). Ondanks dat gigantische robots best leuk zijn, zorgt dit ervoor dat de game neigt naar de nostalgische Kirby waar we allemaal van zijn gaan houden.

  De reden dat dit een van de beste demo games voor de Nintendo Switch is, is dat je precies een impressie krijgt van wat er te wachten staat, maar niet alles wordt weggegeven. Een van de grappige features waar je achter komt is dat je niet alleen vijanden maar ook vrienden kunt eten (wat zonder context overigens heel raar klinkt, maar het is Kirby). De game bevat ook op de demo een leuke multiplayer modus en een voordeel is dat de door computers bestuurde bondgenoten ook slim genoeg zijn om je spel niet te verpesten.

  Benieuwd naar meer details over de eerste Kirby game op de Nintendo Switch? Wij hebben een Kirby Star Allies review geschreven die alles voor je kan beschrijven.

  3. Octopath Traveler

  Octopath Traveler is een prachtige Japanse RPG, maar het is nooit zo dat iedereen dezelfde game fantastisch vind. Daarvoor staat al een lange tijd de Octopath Traveler demo in de Nintendo eShop, waarmee je zelf kunt ondervinden of deze diepgaande game een perfecte aankoop of een miskoop is.

  In Octopath Traveler kruip je in de huid van verschillende personages en terwijl je de wereld onderzoekt zal er langzamerhand een verhaal ontknoopt worden die je de game in zal sleuren. Daarbij biedt de game een divers combat systeem, boost points, dansmoves om NPC’s te verleiden en nog veel meer. Als deze uitleg je nog niet heeft overtuigd, raden wij je aan om de demo te downloaden en simpelweg te gaan spelen.

  Meer details zijn te lezen in onze Octopath Traveler review. Wij zijn zeker fan van deze avontuurlijke game.

  2. Mega Man 11

  Mega Man 11 kwam uit op 2 oktober 2018 en heeft een van de beste demo games van de Nintendo Switch. Met deze demo kun je een van de acht levels van Mega Man 11 beleven, namelijk de Block Man’s Stage. Fans van de Mega Man franchise zullen zich thuis voelen tijdens het spelen van de demo, dankzij de muziek en de gameplay. Toch is de demo ook interessant voor mensen die zich niet zo geïnteresseerd voelen in Mega Man 11, denkend dat deze game te veel op de vorige games zal lijken.

  De demo zorgt voor een fijne impressie van de beleving van Mega Man 11, omdat je een van de levels al kunt spelen. Mensen die de demo leuk vinden, zullen gegarandeerd plezier hebben met de rest van de game omdat ze nog zeven andere levels kunnen spelen na de aankoop.

  Geen tijd om deze geweldige demo te spelen? Wij hebben een Mega Man 11 review geschreven die ook kan beschrijven of deze game iets voor jou is.

  1. Captain Toad: Treasure Tracker

  Nintendo heeft bewezen dat Toad net zoals zijn vriend Mario fantastische avonturen kan bewezen. Dit kunnen we ondervinden in de Captain Toad: Treasure Tracker game. De game kwam voor het eerst uit voor de WiiU maar is nu ook beschikbaar voor de 3DS en de Nintendo Switch.

  Hiervoor kunnen we eerst dus ook een leuke demo downloaden waarin we een voorproefje kunnen beleven van al deze minigames. Hierin kunnen we ongeveer tien minuten van de game spelen, waarin we een aantal van de minigames alvast kunnen bewonderen. Zo kun je er meteen achter komen of dit een spel is dat jij in huis moet halen!

  Wij vonden de vernieuwde Nintendo Switch versie van Captain Toad: Treasure Tracker enorm verbeterd in vergelijking met de voorgaande consoles. Benieuwd waarom? Wij hebben een Captain Toad: Treasure Tracker Switch review geschreven.

  De beste Nintendo Switch demo games

  Dit zijn de beste Nintendo Switch demo games op een rijtje. Staat er een tussen die jou interessant lijkt? Helaas is de demo game voor Pokémon Let's Go Pikachu en Pokémon Let's Go Eevee niet meer beschikbaar, maar wij hebben destijds een artikel geschreven waarin we de demo van Pokémon Let's Go Pikachu en Pokémon Let's Go Eevee uitlichten.

  Captain Toad: Treasure Tracker

  Verkijgbaar vanaf 2 january 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.