Wat verwacht jij van The Outer Worlds? - XGN Doe Mee

  De kou is in de lucht, de verwarming mag op standje subtropisch en de consoles mogen worden aangeslingerd. De kerstvakantie is nabij, maar de XGN Doe Mee blikt een stukje vooruit op een verre wereld. Wat verwacht jij van The Outer Worlds? Welkom bij de XGN Doe Mee!

  De laatste keer waren wij benieuwd naar jullie mening over het nog te verschijnen Far Cry New Dawn. Tijdens The Game Awards 2018 werd de nieuwste Far Cry aangekondigd en komt over twee maanden al uit. De game als een soort tussendoortje zien, à la Blood Dragon, is volgens velen van jullie niet de bedoeling. Zoals Aprotodon al aangeeft:

  Aprotodon – Level 5

  Beetje te snel weer als je het mij vraagt, neem toch is de tijd voor de magie van een game door de community tot zich te laten nemen...

  En dat is te begrijpen wat Aprotodon zegt, want Far Cry 5 kwam dit jaar nog uit. New Dawn is een soort vervolg op de titel met dezelfde map, maar waar dan een nucleaire ramp heeft plaatsgevonden. Misschien moet Ubisoft iets meer tijd nemen met de titel en helemaal omdat februari al een bijzonder drukke gamemaand wordt.

  Goed, van New Dawn naar een Nieuwe Game, namelijk Obsidian Entertainments The Outer Worlds. De originele maker van Fallout liet tijdens The Game Awards voor het eerst in lange tijd weer van zich horen en het nieuwe The Outer Worlds moet een RPG à la Fallout worden. De eerste trailer belooft veel, maar de vraag van de XGN Doe Mee is natuurlijk:

  Wat verwacht jij van The Outer Worlds?

  Wordt het nieuwste paradepaardje van Obsidian Entertainment een RPG waar we rekening mee moeten houden in 2019 of zijn je verwachtingen beduidend minder? Als Cyberpunk 2077 volgend jaar uit gaat komen, al is die kans misschien wel erg klein, dan zou er heftige concurrentie op het RPG-gebied zijn.

  Maar wat denk jij? Gaat de maker van Fallout: New Vegas stunten of niet? Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij waarom jij dat denkt. Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

  The Outer Worlds

  Verkijgbaar vanaf 25 october 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.