Tien beste Nintendo games voor onderweg - games waar je niet direct aan dacht!

Article
zondag, 14 oktober 2018 om 13:05
tien beste nintendo games voor onderweg 139898
Soms moet je een tijdje reizen en wil je onderweg eigenlijk wel gamen. Natuurlijk kan je niet je PS4 meezeulen, maar wel een Nintendo Switch of een Nintendo 3DS wat een stuk makkelijker is en misschien wel leuker. Maar wat zijn nou de beste Nintendo games voor onderweg (als we even niet kijken naar de usual suspects, lees typische Nintendo karakters)? Wij hebben ze voor je onder elkaar gezet!

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Als je lang in de trein zit of even een tijdje onderweg bent, dan is dit zeker een geschikte game. Deze game kreeg zelfs in onze review een 9.8! In deze game ga je een reis maken vol met avonturen. Zie wat er is geworden van het verwoeste koninkrijk van Hyrule.
Trek door de bergen, bossen en velden heen; je hebt alle vrijheid. In deze game ben jij het bekende karakter Link, dat het kwaad moet verslaan om het koninkrijk te redden van de ondergang. The Legend of Zelda is een ontzettend bekende game en ook deze is weer een fantastische aanwinst.
Al ben je er niet bekend mee, dan is het alsnog zeker een aanrader om te spelen, vooral omdat je zo veel vrijheid krijgt in deze game. Al moet je lang reizen of wil je gewoon even wat leuks spelen op je Nintendo Switch onderweg, dan is dit één van de beste games om te spelen.
139899

WarioWare Gold

We kennen Wario allemaal van de Mario games, maar je kan dus ook zijn eigen game spelen! In deze game moet je allerlei microgames spelen. Microgames zijn minigames van een korte tijd. Je hebt in totaal vier levens en elke keer dat je zo’n minigame verliest, verlies je dus ook een leven. Bij elke microgame wordt het niveau bovendien hoger en is het dus moeilijker om de game te halen. Als je door al je levens heen bent, dan krijg je je hoogste score te zien, die wordt gebaseerd op het aantal microgames dat je gehaald hebt.
Geniet van de chagrijnige Wario zijn beste Nintendo games thuis, maar dan natuurlijk ook onderweg! De minigames zullen je goed bezig houden, waardoor je reis een stuk korter lijkt en je je zeker niet zult vervelen. Deze game is te spelen op de Nintendo 3DS.
139902

The Elder Scrolls V: Skyrim

In deze game ben je de Dragonborn en heb je magische gaves als je drakenzielen absorbeert. Toevallig ben jij de enige die tegen het kwaad kan strijden. De toekomst van Skyrim ligt in jouw handen en je moet ervoor zorgen dat je een legende wordt in deze game.
Met de keuze uit vele wapens, spreuken en fantastische vaardigheden maak je van jouw karakter een held. In deze game kan je tegen draken strijden en een wereld verkennen die zich aanpast aan jouw keuzes. Kan jij Skyrim redden van het kwaad?
Deze Nintendo game is perfect om onderweg te spelen. Skyrim is ontzettend bekend en wordt nog steeds goed ontvangen. Ook wij zijn enthousiast en gaven de Nintendo Switch-versie een dikke 8.5 in onze review. Een van de beste games voor onderweg!
139907

Shin Megami Tensei - Strange Journey Redux

Demonen uit de ruimte dreigen in deze Nintendo game de aarde te vernietigen. De VN stuurt een team van specialisten om deze demonen te stoppen. In deze game ben jij een VN-soldaat die achter donkere energie aan moet gaan, want in die donkere energie bevindt zich een tegenovergestelde versie van de aarde vol met demonen, die klaar zijn om jou te verwoesten.
Deze game is een nieuwe versie van Shin Megami Tensei - Strange Journey, die nog meer verhaallijnen heeft en een nieuw personage. Als je een beetje houdt van sci-fi games, dan is dit wel een van de betere Nintendo games voor jou om onderweg te spelen. Bij deze game moet je misschien zelfs wel oppassen dat je in de trein je halte niet gaat missen, aangezien je zo in deze 3DS game gaat zitten!
139908

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia

Er is een oorlog tussen de Goden van Valentia. In deze game moeten Alm en Celica vechten tegen hun eigen naties. Na een lange tijd moeten deze twee jeugdvrienden zich herenigen om samen de strijd aan te gaan. Door een oorlog tussen de goden is Valentia verdeeld in twee koninkrijken. Hun doel is vrede brengen tussen de koninkrijken.
Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia is een vernieuwde versie van het spel Fire Emblem Gaiden met allerlei verbeteringen. Er zijn bijvoorbeeld meer roleplaying elementen toegevoegd. Zo kunnen fans van de game genieten van een legendarisch verhaal in een nieuw jasje.
Speel deze fantastische nieuwe versie van de game lekker onderweg! Nieuwe versies van games worden natuurlijk niet altijd als iets goeds gezien, maar deze Nintendo game voor onderweg is toch wel een van de beste, dat kan je ook lezen in onze review. Het is een tactische RPG voor de 3DS. Geniet ervan terwijl je reist en verveel je geen seconde.
139913

Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy

Je kan draaien, springen, rennen en nog veel meer in de avonturen van Crash. Beleef al je Crash Bandicoot opnieuw in deze vernieuwde versie van deze game. Iedereen kent de Crash Bandicoot games wel, maar deze trilogie is een van de beste uitvoeringen, vooral omdat je de game onderweg op je Nintendo Switch kunt spelen! Ontwijk raketten, maak robots kapot en spring over gevaarlijke lasers.

Dit is de game met het eerste nieuwe level in twintig jaar van de originele trilogie van Crash Bandicoot. Versla Dr. Neo Cortex na al die jaren eindelijk eens op de Switch. Geniet van deze oude vertrouwde game, terwijl je onderweg bent naar al je afspraken! Je kan heerlijk lang genieten van deze fantastische game en daarom is het één van de beste.
139915

Pokémon X en Y

Een compleet nieuw avontuur in de Pokémon games. In onze review werd ook gezegd dat je vanaf het eerste moment al in een compleet nieuw avontuur zit en dat de game ontzettend vooruit is gegaan. Dit maakt het al een van de beste games voor op je Nintendo 3DS om onderweg te spelen!
Het is jouw taak om je gevangen Pokémon zo sterk mogelijk te maken. Dit kan je doen door gevechten te winnen. Hier speel je namelijk allemaal nieuwe krachten vrij die handig kunnen zijn voor toekomstige gevechten. Dat hangt natuurlijk ook af van de Pokémon waar je tegen vecht en welke aanvallen zij kunnen gebruiken.
Gooi jezelf in de strijd in deze Pokémon game en sla iedereen tot moes. Verzamel al je favoriete Pokémon en maak ze zo sterk mogelijk.
139916

Bayonetta 2

Van het begin tot het einde zit je vol spanning op het puntje van je stoel. Bayonetta maakt met gemak al haar vijanden kapot. Ze gebruikt magie om demonen op te roepen die haar vijanden compleet vernietigen en haar vijanden worden al angstig op het moment dat ze haar zien. Samen met haar vriendin Umbra Witch Jeanne, kan Bayonetta zelfs combo aanvallen uitvoeren.
In deze game kan je kiezen uit de speelstijlen classic of touch. Classic controls worden meestal gewaardeerd door de fans die het spel al kennen en de touch controls zijn over het algemeen wat handiger voor mensen die de game nog niet veel hebben gespeeld. De touch controls kunnen natuurlijk ook gebruikt worden door spelers die eens een nieuwe invalshoek willen proberen. Deze game is te spelen op de Switch.
139917

Monster Hunter Stories

In deze game kan je een band ontwikkelen met wilde beesten. Creëer een adembenemende reis vol met vriendschap. Het dorp Hakum wordt aangevallen door een afschuwelijk monster en jij bent degene die het dorp moet redden.
Stap in de voetstappen van de legendarische Redan en versla de duisternis die het dorp aanvalt; de zwarte vloek. Gooi jezelf in dit wilde avontuur en ontdek een geheel nieuwe wereld.
Deze game is perfect voor onderweg. Geniet van een grote wereld met een leuk avontuur om te beleven terwijl je gewoon op tijd bij je afspraken komt! Als we je nog niet hebben kunnen overtuigen, kan je natuurlijk ook nog onze review checken waar de game scoorde met een dikke 8.5. Je kunt deze game spelen op de 3DS.
139919

Dead Cells

Je bent onderdeel van een mislukt alchemisten experiment. In deze actiegame is het je doel om vijanden te doden. Dit kan moeilijk zijn, maar als het je lukt, dan kan je niks anders dan je machtig voelen. Je stalen zenuwen worden tot het uiterste gedreven, maar dat is het helemaal waard.
Dead Cells biedt je oneindig veel mogelijkheden om je vijanden kapot te maken. Van toverspreuken tot zwepen tot granaten: alles is mogelijk in deze vermakelijke game. De uitdaging is jezelf blijven verbeteren.
Deze game is heerlijk voor onderweg. Al ben je klaar voor wat actie op je reis, dan is deze game zeker geschikt. Al helemaal als games voor de Nintendo (die ook nog tussen de beste games voor onderweg vallen) jouw ding zijn! Genoeg om te verkennen in de open-wereld van Dead Cells en genoeg actie voor een game voor op je Switch.

Weet jij nog een game die echt tussen de beste Nintendo games voor onderweg hoort?

Laat het ons weten in de comments!