The Elder Scrolls V: Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim

Skyrim is het land van de Nords. Zij zijn opgewassen tegen de strenge kou die in de regio heerst. Een duistere tijd breekt echter aan met de terugkomst van de legendarische draak en een burgeroorlog. Om het nog erger te maken is de koning van Skyrim vermoord. Donkere tijden worden voorspeld en het is aan jou de taak om de stabiliteit in de regio terug te brengen en in ere te herstellen.

0 Volgers

0 In collectie

1 In wenslijst

PEGI 18
Genre
Actie, Role-playing
Releasedatum
Q4 2017
Franchise
The Elder Scrolls
Publisher
Bethesda Softworks
Developer
Bethesda Game Studios, Bethesda Softworks
Platformen
Switch, PC, Wii U, PS3, Xbox 360

XGN

Community

Metacritic

Belangrijke updates

 • Wat vinden jullie de beste aankomende Nintendo Switch game? [poll]

  Qua aankomende titels leek de Nintendo Switch het rustig aan te gaan doen dit jaar. Tot er opeens een stormvloed kwam aan aankondigingen voor de komende maanden. Onze vraag aan jullie is dan ook: wat is volgens jullie de beste aankomende Nintendo Switch game?

  14 september 2017 Richard Verweij 8 reacties
 • Bethesda kondigt Switch versies DOOM en Wolfenstein 2 aan

  Na het nieuws dat The Elder Scrolls V: Skyrim naar de Nintendo Switch komt, lijkt het erop dat Bethesda de smaak te pakken heeft. De uitgever komt nu ook met de Switch versies DOOM en Wolfenstein 2: The New Colossus. Het nieuws kwam naar buiten tijdens een Nintendo Direct livestream.

  14 september 2017 Roy Rijsdijk 9 reacties
 • Skyrim Switch release is op 17 november

  The Elder Scrolls V Skyrim Switch release is bekend. 17 november komt de game naar de nieuwste console. Dat maakte Nintendo zelf bekend tijdens de Nintendo Direct van afgelopen nacht.

  14 september 2017 Gino Haverkamp
 • 5 toffe Switch third party games voor de hardcore gamer

  Waar de Wii U kampte met veel te weinig third party games, lijkt diens opvolger de Switch langzaamaan de nodige third party ondersteuning binnen te krijgen. Wij hebben een lijst met 5 toffe Switch third party games voor je samengesteld die dit jaar nog uit gaan komen!

  13 september 2017 Gino Haverkamp 2 reacties
 • Skyrim Switch Features op een rij! [Gespeeld op gamescom 2017]

  The Elder Scrolls V Skyrim is door de jaren heen een van de populairste role-playing games van uitgever Bethesda geworden en is reeds op flink wat consoles uitgekomen. Daar wordt de Nintendo Switch nu aan toegevoegd. In deze special bespreken we alle Skyrim Switch features.

  27 augustus 2017 Stefan Stuursma 7 reacties