Top 10 schattigste karakters in games om je hart op te warmen voor de winter

  Er zijn al ontzettend veel personages gemaakt voor verschillende games. Sommigen zijn nors, sommigen zijn eng, sommigen zijn raar. Op deze lijst bespreken we de top 10 schattigste karakters in games. Op deze manier kan je hart nog even opwarmen voor de winterkou begint.

  10. Midna (Twilight Princess)

  Schattig is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je Midna ziet. Maar als je naar de rest van haar ras de Twili kijkt, is ze net een puppy. Ontdaan van haar ware vorm, die zij is kwijtgeraakt nadat ze van haar troon werd afgeworpen door Zant, lijkt Midna jonger en heeft ze een ondeugende glimlach.

  Hoewel Midna niet de beste eerste indruk achterlaat bij Link, wordt ze toch wel een loyale vriendin en helpt ze Link waar dat nodig. Ze blijkt dus ontzettend lief te zijn en dat helpt zeker met haar schattigheidsgehalte. Kon ze dat jonge koppie maar wat langer houden. Ze heeft in ieder geval een plek gescoord in de top 10 schattigste karakters in games.

  9. Miles 'Tails' Prower (Sonic the Hedgehog)

  Miles ‘Tails’ is de beste vriend van Sonic the Hedgehog. Tails is een vos met twee staarten, gebaseerd op de Japanse Kitsune mythe. Met deze staarten kan hij vliegen. De lieve, onschuldige vos wil er alles aan doen om zijn beste vriend te helpen. Voordat hij hem nog maar kende, was hij de enige die volhield dat hij in leven was.

  Hij had voor zijn vriendschap met Sonic weinig zelfvertrouwen, maar dit is in de loop van de vriendschap verbetert. Ook is hij erg slim en kan hij vliegtuigen bouwen. En kijk nou naar zijn smoeltje, dat is eigenlijk al genoeg voor een hoog schattigheidsgehalte.

  8. Conker (Conker's Bad Fur Day)

  Conker’s Bad Fur Day is nou niet bepaald iets wat je een kindergame kunt noemen. Hij was natuurlijk niet altijd de scheldende, dronken en onbeleefde eekhoorn. Misschien omdat hij daarvoor niet zoveel zegt, misschien is er tussendoor nog wat gebeurd. Hij komt eerst voor in Diddy Kong Racing en daarna bracht Nintendo een game genaamd Conker’s Pocket Tales uit.

  Niemand had daarna nog verwacht dat Conker’s Bad Fur Day uit zou komen en al helemaal niet op de manier waarop. Conker werd in de vorige twee spellen weergegeven als een lieve, aardige eekhoorn en dat bleek in deze game het tegenovergestelde. Hij drinkt veel, kan respectloos zijn en is ontzettend gierig als het om geld gaat.

  Desondanks is Conker best wel schattig, vooral als je erover nadenkt dat er maar weinig karakters zijn die lachend een geweer vasthouden met een sigaar in zijn mond en daarbij nog steeds schattig kunnen zijn.

  7. Ratchet (Ratchet and Clank)

  Het is jammer dat we in deze game franchise niet zoveel van dit ras kunnen zien, want een Lombax is ontzettend schattig. Grote ogen, grote horen, pluizig en een combinatie van een lange en een bolletjesstaart! Laat het uiterlijk je niet in de war brengen, Ratchet is namelijk gevaarlijk als je niet aan zijn kant staat.

  Lombaxen staan erom bekend dat ze goed kunnen vechten, ondanks dat ze bijna uitgestorven zijn. Ze hebben bijna alle crogmites uitgeroeid in de oorlog, waarvan er een was achtergebleven die daarna de missie aannam om alle Lombaxen te vermoorden. Ratchet is ook wel beschermend en gepassioneerd over zijn vrienden. Dus nog steeds erg schattig.

  6. Sackboy (LittleBigPlanet)

  Sackboy is het hoofdkarakter van de puzzel ame LittleBigPlanet. Dit knuffelachtige karakter heeft eigenlijk geen beschrijving nodig waarom hij schattig is. Je kan het al zien aan de grote glimlach, de kraalachtige oogjes en zijn zachte uitstraling.

  In de game kun je je eigen levels creëren en delen met andere spelers. Je kunt Sackboy aankleden en versieren met stickers en decoraties. Zo kun je Sackboy dus nog schattiger maken! Daarom belandt Sackboy dus ook in de top 10 schattigste karakters in games.

  5. Pikachu (Pokémon)

  Pikachu is niet voor niets de meest bekende Pokémon van het Pokémon-universum. Hij is klein, mollig en het is een muisachtige Pokémon met een schattige snoet. Vaak zijn ze vriendelijk en ook nog eens gek op knuffelen. Ze hebben bolle wangen met een soort rode blush erop, waar ze hun elektriciteit in opslaan als ze slapen.

  Wel zijn ze gevaarlijk om boos te maken, aangezien je dan geschokt zult zijn over de resultaten. Het is een elektrisch Pokémon en ze kunnen je elektrocuteren als ze zich bedreigd of boos voelen, maar dan wel op de meest schattige manier. Pikachu hoort dus zeker thuis in de top 10 schattigste karakters in games.

  4. Yoshi (Super Mario Bros.)

  Hij niet erg spraakzaam, maar toch is Yoshi een bekende groene dino uit de Mario-games. Yoshi verscheen voor het eerst in 1990 in Super Mario World en is sindsdien erg geliefd geworden. Zo geliefd dat hij ook zijn eigen games heeft gekregen.

  Er bestaat een heel eiland vol met Yoshi’s en ze komen in verschillende kleuren, hoewel groen het meest voorkomend is. Ze zijn erg snel en hebben een lange tong die ze uit kunnen rollen. Het zijn omnivoren, maar hun favoriete eten lijkt tropisch fruit te zijn. Ze maken eigenlijk alleen maar willekeurige geluiden, waaronder hun eigen naam op de meest schattige manier.

  3. Turrets (Portal)

  Oké, we gaan er vaak niet van uit dat dingen die je neer proberen te schieten schattig zijn. Deze turrets zien er ook niet echt schattig uit, het is vooral de manier waarop ze praten. Ze hebben een hoge, robot-achtige stem waardoor het klinkt alsof ze je helemaal niet willen vermoorden, maar dat ze worden gedwongen.

  Als je achter ze staat zeggen ze dingen als “are you still there?” of “who are you?” en als ze deactiveren zeggen ze “goodnight” of “nap time”. Dat is toch lief? En als je ze oppakt vragen ze heel beleefd of je ze alsjeblieft weer neer wil zetten. Het meest hartbrekende is als je ze stuk maakt, dan zeggen ze “no hard feelings” of “I don’t blame you”. Ze horen gewoon op deze lijst van top 10 schattigste karakters in games.

  2. Om Nom (Cut the Rope)

  Om Nom wil gewoon heel erg graag snoep. Daarom is het ook geen wonder dat hij zo zoet is. In de game is het de bedoeling dat het snoepje in Om Nom zijn mond terecht komt. Als dat lukt is Om Nom blij, zo niet dan is hij verdrietig.

  Het groene monstertje is lief van aard, maar heeft alleen een hekel aan spinnen. Als je in de game op hem klikt dan zwaait hij, doet hij een handstand of kijkt hij even van links naar rechts. En hij heeft een ontzettend schattig kopje. Wat een snoepie!

  1. Kirby

  Kirby heeft ontzettend veel schattigheidsfactoren. Hij is een rond, roze bolletje vol met vrolijkheid. Hij heeft best wel grote voeten in vergelijking met de rest van zijn lichaam en bolletjes die als mini armpjes/handjes tellen.

  Kirby heeft geen eens een skelet of zelfs tanden, zo zacht is hij. Hij is onschuldig en helpt graag anderen. Ook is hij erg enthousiast en een glimlach geeft toch altijd een boost aan het schattigheidsgehalte. Daarom hoort Kirby op nummer 1 in de top 10 schattigste karakters in games.

  Top 10 schattigste karakters in games

  Er zijn natuurlijk nog veel meer schattige karakters in games, maar dit helpt even met het opwarmen van je hart voordat de koude winter weer begint. Dit was onze top 10 van de schattigste karakters in games. Wij zijn in ieder geval weer opgewarmd.

  Pokemon: Let's Go Pikachu

  Verkijgbaar vanaf 16 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.