Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia

 • Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia (Nintendo 3DS)
 • Releasedatum: 19 mei 2017
 • 3DS

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia

Voor de Fire Emblem fans die over een 3DS beschikken is er goed nieuws. Er is namelijk een nieuwe Fire Emblem game genaamd Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia. Alhoewel, dit is geen compleet nieuwe game. De originele game kwam namelijk uit in 1992 maar was alleen beschikbaar in Japan. De 3DS versie is compleet gebaseerd op deze game.

0 Volgers

0 In collectie

0 In wenslijst

PEGI 16
Genre
Role-playing
Releasedatum
19 mei 2017
Franchise
Fire Emblem
Publisher
Nintendo
Developer
Intelligent Systems
Platformen
3DS

XGN

Review Lezen

Community

Metacritic

Laatste video's

Fire Emblem Echoes: Shadow of Valentia - Two Armies Trailer

Belangrijke updates

 • Fire Emblem Echoes Shadows of Valentia Review - Klassieker in wording

  Er komen dit jaar niet al te veel 3DS titels uit, maar toch zijn er games die je in de gaten moet houden. In de preview voor de nieuwe Fire Emblem kon je lezen dat deze game tot dat rijtje lijkt te behoren. Of dat zo is, lees je in deze Fire Emblem Echoes Shadows of Valentia review!

  16 mei 2017 Tony van Leeuwen 3 reacties
 • Fire Emblem Echoes Season Pass is net zo duur als de game

  De Fire Emblem Echoes Season pass voor de 3DS is net zo duur als de game zelf. Wel wordt Fire Emblem Echoes Shadows of Valentina met 5 DLC packs uitgebreid die toegang bieden tot 22 stukken nieuwe content waaronder nieuwe helden, kerkers en klassen.

  8 mei 2017 Tristan Bogaers
 • Fire Emblem Echoes Shadows of Valentia DLC en season pass onthuld

  De nieuwste telg in de Fire Emblem serie komt over enkele weken uit voor de 3DS. Nintendo heeft nu haar plannen omtrent Fire Emblem Echoes Shadows of Valentia DLC en season pass onthuld.

  3 mei 2017 Tom Boshouwers
 • Fire Emblem Echoes Shadows of Valentia Preview - Ten strijde!

  Ga je die ene ridder redden? Of zorg je er toch voor dat je de vijand verslaat? Dit soort tactische vraagstukken horen al jaren bij Fire Emblem. Fire Emblem Echoes Shadows of Valentia is de nieuwste, en toch ook weer niet. Hoe dat kan lees je in deze Fire Emblem Echoes Shadows of Valentia preview!

  3 mei 2017 Tony van Leeuwen
 • Deze 8 Nintendo 3DS exclusives 2017 komen er nog aan!

  De 3DS van Nintendo doet het nog erg goed. Er komen nog genoeg toppers naar de handheld om de community tevreden aan het gamen te houden. In deze special vind je een overzicht van de Nintendo 3DS exclusives 2017!

  27 april 2017 Tom Boshouwers