Beste nieuwe seizoenen tv series - Spectaculaire vervolgen!

Article
maandag, 25 december 2017 om 15:00
xgn google image
Elk jaar zitten we weer met een doosje tissues onze tranen van onze wangen weg te vegen alsof er een wereldramp is gebeurd. Eigenlijk is er dat ook, want dat vette seizoen van je favoriete TV serie is afgelopen, wat nu?! Gelukkig zijn er in 2017 heel wat nieuwe toffe seizoenen uitgekomen, dit zijn de beste nieuwe seizoenen tv series.

10. American Horror Story

In American Horror Story is geen enkel seizoen hetzelfde. Elk seizoen heeft een ander verhaal en het nieuwste kwam dit jaar uit en had een hot thema, namelijk de Amerikaanse verkiezingen.
In het Amerikaanse Brookfield Heights woont Ally Mayfair-Richards (Sarah Paulson), een vrouw met een eigen lokale restaurant. De vrouw is meer dan van slag na de overwinning van Trump,. Daarnaast heeft Ally een fobie voor bloed en clowns. De restauranteigenaresse wordt dan ook maanden na de verkiezingen lastig gevallen door hetgene wat ze eng vindt: clowns.
American Horror Story is eng, mysterieus en erg vermakend. De serie debuteerde in 2011 op FX Networks en telt inmiddels zeven seizoenen, waarvan er zes seizoenen op Netflix staan. Het zevende seizoen is zeker een aanrader en één van de beste nieuwe seizoenen 2017! Inmiddels zijn seizoen 8 en 9 ook al aangekondigd.
123176 2

9. Prison Break

De broertjes waren dit jaar weer terug! Het leek allemaal afgelopen te zijn in seizoen 4, maar toch kregen we jaren later nog meer van het duo Michael Scofield (Wentworth Miller) en Lincoln Burrows (Dominic Purcell) te zien en dat was een goede keuze!
Met het nieuwe seizoen van Prison Break kregen we dat oude gevoel van de serie weer terug. Het afgelopen vijfde seizoen van Prison Break krijgt nu dan naar alle waarschijnlijkheid ook een vervolg. Vorige week zette acteur Dominic Purcell op zijn Instagram dat Prison Break seizoen 6 in de maak is.
123183 1

8. Suits

In Suits volg je het verhaal van Mike Ross (Patrick J. Adams), iemand die gestopt is met zijn school en na een mislukte drugsdeal zich ineens mag bewijzen bij advocaat Harvey Specter (Gabriel Macht). Waarom? Ross is namelijk buitenaards slim.
Suits neemt je mee in in het wereldje van advocaten en doet dat met pakkende personages. Binge watching is dan ook gegarandeerd bij Suits, de serie die zonder moord en doodslag de aandacht blijft trekken. Van Suits zijn vijf seizoenen op Netflix te zien. De eerste helft van het huidige seizoen, seizoen 7, zit erop en het tweede deel van seizoen 7 gaat verder in 2018.
123185

7. The Walking Dead

The Walking Dead, iedereen kent het wel. De groep van overlever Rick Grimes (Andrew Lincoln) komt met elk seizoen weer meer in gevaar en zo ook in seizoen 7. Zombies beginnen intussen bijzaak te worden, want de medemens is net zo'n groot, misschien nog wel groter, gevaar voor de groep.
Ondanks dat The Walking Dead niet meer op Netflix te zien is, kunnen we bij FOX in Nederland wel nog genieten van de gruwelijke serie. Seizoen 7 van The Walking Dead is één van de betere nieuwe seizoenen 2017 en ook in onze The Walking Dead seizoen 7 review kreeg het seizoen een goed cijfer!
123222

6. Narcos

Deze Netflix Original begon in 2015 en was meteen een succes. Waar je de eerste twee seizoenen het Medellin kartel volgde, volg je in het nieuwe en derde seizoen de grootste rivaal van het kartel van Pablo Escobar: het Cali Kartel. De DEA heeft zijn handen meer dan vol aan dit kartel, waar de zaken erg goed gaan.
Series over drugs trekt veel mensen aan, dus seizoen 1 en 2 van Narcos waren dan ook een hit. Een derde seizoen kon daardoor niet uitblijven, die eveneens weer fantastisch was. Deze Netflix Original is super spannend en de crème de la crème van series over drugs.

5. Better Call Saul

Advocaat nodig? Better Call Saul! Jimmy McGill, alias Saul Goodman (Bob Odenkirk), kennen we allemaal nog wel uit de mega populaire serie Breaking Bad. De advocaat heeft na het einde van Breaking Bad zijn eigen serie gekregen over de avonturen die deze advocaat allemaal meemaakt.
Het derde seizoen van de serie kwam dit jaar uit en was weer van een hoog niveau. We kunnen niet genoeg krijgen van wat Saul allemaal meemaakt in zijn leven en hopen dat het verhaal in seizoen 4 net zo geweldig is als in voorgaande seizoenen! Alle afleveringen van Better Call Saul zijn te zien op Netflix.
123663

4. The Crown

The Crown, het klinkt als een Engelse serie en dat is het ook. Heerlijk. In The Crown volg je de politieke rivaliteit en romantiek van Koningin Elizabeth II en de gebeurtenissen die de 20e eeuw hebben gevormd zoals ze waren.
The Crown is schitterend in beeld gebracht en het tweede seizoen, dat dus dit jaar uitgebracht werd, was weer om van te genieten. De geschiedenis wordt verteld op een fantastische manier. Je moet er van houden, maar het is het kijken zeker waard! Van The Crown is alles te zien op Netflix.

3. Peaky Blinders

Na jarenlang gewacht te hebben kwamen de Peaky Blinders terug in 2017 met een gloednieuw seizoen. In Peaky Blinders volg je het verhaal van de gelijknamige Engelse familie die actief is op het gebied van criminaliteit. Aan het hoofd: Thomas Shelby (Cillian Murphy), een meedogenloos iemand voor zijn vijanden.
Als je het over beste nieuwe seizoenen hebt, dan mag Peaky Blinders absoluut niet ontbreken. Met keiharde acteerprestaties en geweldige scènes waarvan je mond open blijft staan is seizoen 4 één van de beste nieuwe seizoenen die je moet kijken.
123668

2. Stranger Things

Seizoen twee van Stranger Things gaat verder waar seizoen één eindigde. Er waren namelijk nog een heleboel vragen onbeantwoord die in de nieuwe afleveringen gelukkig beantwoord zijn. Toch zou Stranger Things niet Stranger Things zijn als we aan het einde van het tweede seizoen weer vol met vragen zouden zitten, en dat zitten we dan ook.
Deze Netflix Original zal voor vele op nummer één staan in het lijstje beste nieuwe seizoenen 2017, maar bij ons staat de serie op nummer twee. Desalniettemin had het weinig gescheeld of dit pareltje stond op de eerste plek, want Stranger Things seizoen 2 was weer van een ongekend hoog niveau!
123679

1. Game of Thrones

Dit is geen verrassing lijkt ons, op nummer één van beste nieuwe seizoenen 2017 staat Game of Thrones. De serie waarin verschillende families zich bekommeren over de macht om continent Westeros, lijkt het machtsspel van buitenaf verstoord te worden door een eeuwenoude legende.
Al zes seizoenen was het raak, maar seizoen 7 is er ook eentje om in te lijsten. Er gebeuren weer allerlei dingen waar zo goed als niemand rekening mee had gehouden. Ondanks dat Stranger Things heel dichtbij een eerste plek was, is Game of Thrones voor ons de onbetwiste nummer één in het lijstje beste nieuwe seizoenen 2017.

Wat zijn de beste nieuwe seizoenen tv series volgens jullie?

Dit zijn volgens ons de beste nieuwe seizoenen 2017. Er zijn flinke keuzes gemaakt waarbij we genadeloos moesten zijn richting andere series die ook een top seizoen hadden dit jaar. Ben jij het eens met onze lijst? Zo niet, wij zijn benieuwd naar jouw lijst!