XGN Kerstvideo met Q&A en vette prijzen! - Tweede Kerstdag

  We zijn weer terug met de tweede XGN Kerstvideo! Dacht je dat de pret voorbij was? Ook op Tweede Kerstdag geven we namelijk toffe prijzen weg aan onze community. Bekijk de video om te kijken of jij wat voor Kerst hebt gekregen!

  Naast de Reageer en Win wilde we dit jaar nog meer prijzen weggeven voor de feestdagen. In deze tweede Kerstvideo beantwoorden we wederom vijftien vragen en geven we leuke cadeautjes weg aan onze community!

  XGN Kerstvideo voor Tweede Kerstdag

  Door de maanden heen hebben wij onze community warm gemaakt met verschillende prijzen. Deze prijzen lieten wij zien op onze social media kanalen en ook op ons artikel op de site is veel gereageerd! Om het jaar af te sluiten spelen wij voor Kerstman en geven we leuke cadeautjes weg.

  Vechten in de wereld van For Honor of de wereld doorscheuren in The Crew? We geven van alles weg, waaronder games, films en goodies. Namens heel XGN.nl wensen wij jullie fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

  Bekijk de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan even een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl.

  Like en volg ons op Facebook en Twitter!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.