Top 10 films 2018 - Deze films mag je niet missen

Article
maandag, 25 december 2017 om 12:00
xgn google image
In 2018 kunnen we weer genoeg films in de bioscopen bewonderen, ditmaal ook in 4DX. We hebben tien films 2018 op een rijtje gezet die je niet mag missen! Dit lijstje zal op chronologische volgorde staan van releasedatum.

10. Tomb Raider - 16 maart

In ons lijstje van films 2018 kan een gameverfilming niet ontbreken. Nu is dit ook nog eens een enorm bekende franchise! Vanaf 16 maart kunnen we Alicia Vikander zien als Lara Croft in de Tomb Raider film.
We hebben in voorgaande jaren al films voorbij zien komen als World of Warcraft en Assassin’s Creed. Nu keert ook Tomb Raider terug naar het witte doek. Mysteries oplossen en rennen door het bos met een pijl en boog. Tomb Raider wordt een avontuur die elke gamer wil meemaken.
123367 1

9. Pacific Rim: Uprising - 22 maart

Ook gigantische robots en monsters zijn aanwezig in onze lijst van films 2018. Deze tweede film uit de franchise speelt zich tien jaar later af dan de gebeurtenissen uit de eerste Pacific Rim.
We volgen Jake Pentecost (John Boyega), de zoon van generaal Stacker Pentecost (Idris Elba) uit de eerste film. De oceaan begint weer onrustig te worden en de Kaiju (Japanse woord voor vreemde beesten) zullen herrijzen. Het is aan Jake Pentecost om een team te verzamelen, de wereld te redden en zijn vaders naam eer aan te doen.
Monsters, robots en spektakel genoeg in Pacific Rim: Uprising!
123368

8. Avengers: Infinity War - 25 april

Het Marvel filmuniversum zal een stuk groter worden met de komst van Avengers Infinity War. Alle helden uit voorgaande films zijn aanwezig, waaronder de eerdergenoemde Black Panther.
Infinity War wordt een groot actiespektakel en voegt de Avengers samen met de leden van de Guardians of the Galaxy. Het team wordt groter en de actie nog spectaculairder. Je hebt nog nooit zo veel superhelden samen op het scherm gezien!
123369

7. Solo: A Star Wars Story - 25 mei

In onze lijst van films 2018 keren we wederom terug naar een Galaxy Far, Far Away. Dit jaar zagen we de release van Star Wars: The Last Jedi, maar in 2018 gaan we de avonturen van een jonge Han Solo meemaken op het grote scherm.
Han Solo zal gespeeld worden door Alden Ehrenreich en Donald Glover stapt in de rol van Lando Calrissian. Verder zal ook Chewbacca in de film voorkomen. Altijd al willen weten wat een jonge Han Solo uitspookt in het Star Wars-universum? Je gaat het binnenkort beleven.

6. Deadpool 2 - 1 juni

Met grof taalgebruik en een hilarische dosis humor verwelkomt Deadpool je wederom in zijn absurde wereld. Deadpool 2 gooit nog meer elementen in de wereld van deze antiheld. Zo zien we Josh Brolin in de rol van Cable en ook Domino maakt haar debuut.
Ondertussen heeft Disney voor een groot bedrag FOX gekocht, waardoor de toekomst van Deadpool onzeker is. Het is mogelijk dat we de held later in de Marvel films gaan zien. Wat de toekomst ook inhoudt voor het personage, Deadpool zal nog een lange tijd bij ons blijven.
123371

5. Jurassic World: Fallen Kingdom - 7 juni

Op de vijfde plek van dit films 2018 overzicht zien we de terugkeer naar Jurassic Park. Naast Star Wars is ook gigantische blockbuster Jurassic World terug om dinosauriërs op je scherm te toveren.
In het vervolg op Jurassic World (2015) keren we terug naar het eiland dat volzit met verschillende soorten dinosauriërs. Ditmaal moeten de dieren gered worden van zekere ondergang, want het eiland staat op ontploffen door een vulkaan. Zullen de dieren levend het eiland afkomen? Reis mee naar Jurassic World.
123372

4. The Incredibles 2 - 15 juni

In onze lijst met films 2018 kon dit vervolg van Disney/Pixar niet ontbreken. We hebben het niet over een nieuwe Cars film (waar er ondertussen al drie van zijn), maar het langverwachte vervolg op The Incredibles!
Superhelden kunnen ook perfect werken in animatievorm. Dit wist Disney ons te tonen met haar grote hit The Incredibles (2004). Een superheldenfamilie met ieder zijn eigen unieke krachten!
In dit vervolg gaat Helen Parr/Elastigirl misdaad bestrijden terwijl vader Bob Parr/Mr. Incredible thuis op de kinderen moet passen. Bob zal ontdekken welke verschillende krachten de baby van het gezin, Jack Jack, allemaal heeft. Welke kracht hopen jullie te zien in The Incredibles 2?
123373

3. Mission Impossible 6 - 27 juni

Binnen onze lijst van films 2018 keren veel grote franchises terug, zo ook Mission Impossible. De actiefilms met Tom Cruise in de hoofdrol zijn al bij hun zesde deel belandt en weten keer op keer te verbazen met het geweldige stuntwerk.
Cruise keert uiteraard terug in zijn rol als Ethan Hunt en ook Henry Cavill (bekend als Superman) zal in de film te aanschouwen zijn. Welke gekke stunt zal Tom Cruise dit keer voor ons in petto hebben? Deze missie wil je absoluut accepteren.
123374

2. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald - 16 november

Zoals je kunt zien staan de films 2018 in het teken van vervolgen, want ook Fantastic Beasts zal terugkeren naar het witte doek. Ditmaal gaan we geen beesten vangen, maar zal de focus liggen op twee andere personages.
Zo zit de duistere tovenaar Grindelwald in de titel en gaat de film diep in op de relatie tussen Grindelwald (Johnny Depp) en een jonge Albus Dumbledore (Jude Law). De gehele cast uit het eerste deel zal terugkeren in dit nieuwe verhaal uit het Harry Potter-universum. Wie kijkt er uit om toverspreuken op het scherm te zien?

123375

1. Aquaman - 21 december

We sluiten onze lijst van films 2018 af met een superheld van DC Comics. Aquaman was als eerst te zien in Justice League (2016) en zal nu zijn eigen film krijgen onder de regie van James Wan (The Conjuring).
Aquaman zal je meenemen op een reis naar de dieptes van de zee. Dit avontuur kan een hoop creativiteit met zich meebrengen. Wij zijn klaar om weggeblazen te worden door gave special effects en de unieke onderwaterwereld van Atlantis. Dit is de koning van de zeven zeeën!

Naar welke komende films 2018 kijken jullie uit?

Dit was ons lijstje met films 2018 waar we naar uitkijken. Er was meer dan genoeg om uit te kiezen. Zo komen ook films als Ant-Man & The Wasp, Venom, Creed 2, Wreck-It Ralph 2 en een Bumblebee Transformers spin-off film uit in 2018.
Naar welke films van 2018 kijken jullie het meeste uit? Laat het ons weten in de reactie!