Trending op Netflix: El Innocente, maar wat is het?

News
donderdag, 06 mei 2021 om 15:00
el inocente s01 e142 17022020 quimvives e28a9396f1620299334
Soms is iets trending op Netflix dat je bij jezelf afvraagt wat het nou is. Vandaag zal dat misschien gaan om de serie El Innocente, want hoewel de serie trending op Netflix is, hebben we nog niet veel gehoord over de show.
De nieuwe serie El Innocente is nu trending op Netflix, maar misschien vraag je jezelf wel af wat nou precies het verhaal is van de serie en of het de moeite waard is om de serie te kijken. Gelukkig zijn wij een beetje in de materie gedoken om uit te zoeken wat El Innocente nou is, dus wat is het nou? Heel simpel, het is een nieuwe Spaanse serie gebaseerd op een boek van Harlan Coben. De serie vertelt het verhaal van Mateo Vidal die betrokken raakt bij een moord die zijn hele leven overhoop gooit.
Het verhaal van El Innocente wordt op gegeven moment echt heel erg ingewikkeld en daarom is het waarschijnlijk niet heel gek dat de serie trending op Netflix is. Op het punt dat Mateo namelijk verdergaat met zijn leven en nieuwe liefde vindt, wordt hij door een telefoontje weer helemaal teruggesleept in een complot wat bol staat van de intriges. De kern van het verhaal draait er vooral om dat niemand echt kan ontsnappen aan zijn lot en verleden.

Spaanse series vaak trending op Netflix

El Innocente is natuurlijk niet de eerste Spaanse serie die trending op Netflix is. We hebben namelijk ook al jarenlang kunnen genieten van La Casa De Papel, waar we als het goed is aan het einde van dit jaar van seizoen 5 kunnen genieten. Natuurlijk hebben we voor La Casa De Papel seizoen 5 nog zat verwachtingen, maar tot die tijd kunnen we ons in ieder geval vermaken met El Innocente. Hopelijk kan de Spaanse serie uiteindelijk het gat opvullen wat achtergelaten zal worden door La Casa De Papel. Maar hoop er niet te veel op, want de serie is gebaseerd op één boek en niet een boekenreeks, veel materiaal is er dus helaas niet.

Populair Nieuws