The Witcher seizoen 2 laat nog even op zich wachten

News
donderdag, 22 april 2021 om 12:00
the witcher netflixf1623661902
The Witcher seizoen 2 is dan misschien al een paar weekjes klaar met filmen, maar dat betekent niet dat we de serie snel gaan zien. Het Coronavirus gooit aardig wat roet in het eten van de productie van het tweede seizoen, waardoor de avonturen van Geralt nog even op zich laten wachten.
The Witcher seizoen 2 is gelukkig onderweg, maar het tweede seizoen van de Netflix serie komt misschien wat later uit dan waar mensen op gehoopt hadden. Het filmen is nu namelijk al een paar weekjes klaar, maar het monteerwerk neemt blijkbaar zoveel tijd in beslag dat The Witcher seizoen 2 in het vierde kwartaal van 2021 pas gaat verschijnen. Dat is ergens natuurlijk niet zo heel gek, want de serie bevat natuurlijk aardig wat magie, wat ervoor zorgt dat er veel behoefte is aan speciale effecten.
De voornaamste vertraging van The Witcher seizoen 2 is dan eigenlijk ook al eerder geweest, toen er niet opgenomen kon worden dankzij het Coronavirus. Gelukkig heeft het filmen inmiddels dus wel plaats kunnen vinden en kunnen we toch langzaam vooruitkijken naar het langverwachte tweede seizoen over de avonturen van Geralt of Rivia, Ciri en Yennefer. Kwartaal vier is natuurlijk best wel een ruim tijdsvlak waarin je een serie uit zou kunnen brengen, maar het is niet duidelijk welke maand The Witcher seizoen 2 precies komt.
witcher 108 unit 00449 rtf1618227149

The Witcher seizoen 2 duurt nog even

Het is natuurlijk jammer dat we nog best wel een tijdje moeten wachten op The Witcher seizoen 2, maar zoals eerder genoemd, heel gek is het niet. Het tweede seizoen van de geroemde Netflix serie heeft ook een bijzonder grote cast en het kan niet makkelijk geweest zijn om al die mensen bij elkaar te brengen tijdens Corona. In het vierde kwartaal van 2021 verschijnen nog een paar andere grote Netflix series. Zo weten we inmiddels dat het vierde seizoen van Cobra Kai voor dezelfde periode gepland staat en kunnen we ook het derde seizoen van You in die periode verwachten.