Live-action Powerpuff Girls serie onder vuur door bizar seks-script

News
woensdag, 26 mei 2021 om 14:30
powerpuff girlsf1618389410
De live-action Powerpuff Girls serie is al een tijdje in de maak bij The CW, maar lijkt nu opnieuw te gaan beginnen in het productieproces. Dat heeft waarschijnlijk iets te maken met dat de serie onder vuur kwam te liggen vanwege een bizar script vol met seks wat gelekt was op het internet.
Misschien ken je de Powerpuff Girls serie nog wel uit je jeugd, de serie was namelijk altijd ontzettend populair op Cartoon Network. Toen een live-action variant werd aangekondigd door The CW waren veel fans ook best wel enthousiast, maar dat enthousiasme is een beetje verdwenen toen het script van de serie werd gelekt. Het script bevat namelijk nogal veel seks voor een Powerpuff Girls serie, zelfs al moet de serie zich afspelen wanneer de meiden een stuk volwassener zijn.
Het bizarre script krijgt, naast veel kritiek op de grote hoeveelheid seks, ook veel kritiek op de overdreven woke toon die de live-action Powerpuff Girls serie leek te krijgen. Volgens veel fans moet de serie niet dienen als een soort grote politieke boodschap, maar moet het juist meer een nostalgisch gevoel leveren en een ander perspectief bieden op de wereld van de Powerpuff Girls. Alle ophef is waarschijnlijk ook de reden dat The CW besloten heeft alles te schrappen en terug te gaan naar de tekentafel.

Seks in Powerpuff Girls serie

De seks in het script van de live-action Powerpuff Girls serie schopt veel fans vooral tegen het zere been, omdat het nogal overdreven lijkt te worden. Zo komen in het gelekte script scènes voor waarin een van de meiden tot wel zes keer seks heeft met iemand en worden er naaktfoto's gelekt van een andere Powerpuff Girl. Inmiddels zijn er ook veel fans die zeggen dat het gelekte script niet echt kan zijn omdat het dusdanig slecht geschreven is, maar je weet maar nooit, het gelekte script zou zomaar echt kunnen zijn.