De beste mobiele telefoon gadgets om bij AliExpress te bestellen

Article
zaterdag, 29 augustus 2020 om 17:00
AliExpress staat vol met goede deals en geweldige gadgets. De website biedt hebbedingetjes die varieren van kleding tot speelgoed en van smartware tot briljante electronica. We hebben de website afgestruind naar de beste gadgets voor je mobiele telefoon die je bij AliExpress kan kopen.
AliExpress is niet zomaar een webwinkel. Het is een van de grootste verkoopplatforms ter wereld, waar vele verkopers hun waren aanbieden. Je vindt er dan ook bijna alles. Je koopt het dan niet bij AliExpress zelf, maar bij een van de vele verkopers die AliExpress gebruiken als hun verkoopkanaal. De website biedt bijvoorbeeld toffe mondkapjes aan, figuren uit games, accessoires voor je PC, ontzettend toffe gadgets en nog veel meer.
Nog toffer is dat al die gadgets vaak enorm scherp geprijsd zijn. De concurrentie tussen de verkopers is groot en daar kunnen wij als consument de vruchten van plukken. Kijk wel goed waar producten vandaan komen. Als deze uit China verstuurd moeten worden kan het wel even duren voor ze op de mat ploffen. maar tegenwoordig komen veel producten ook gewoon uit Europa. In deze special kijken we naar de leukste gadgets voor je mobiele telefoon!
ali telefoongevangenisf1598476399

De telefoongevangenis

Ben jij zo iemand die nooit zonder zijn telefoon kan, ook niet tijdens een gezellig etentje, of krijg je iemand op bezoek die steeds maar zijn mobiel blijft checken? Dan is dit een ludieke manier om de telefoons van tafel te krijgen. Sluit de telefoons op in deze gevangenis en iedereen kan de hele avond smachtend naar zijn toestel kijken zonder hem aan te kunnen raken. Je kan er zelfs een spel van maken: wie het eerste zijn mobiel uit de gevangenis haalt heeft verloren en krijgt een taak als 'straf'. Ofwel, wie doet na afloop de afwas?
ali stofplugf1598476353

De stofplug

Je mobiele telefoon brengt nogal wat tijd door op stoffige plekjes. Je tas, broekzak of ergens op je bureau. Daar kan hij dus flink wat stof verzamelen. Vooral in de verschillende connectoren verzamelt snel stof. Om te voorkomen dat dat stof zich een weg baant naar het binnenste van je mobiele telefoon en daar een hoop schade veroorzaakt, kan je een van de vele stofpluggen bestellen op AliExpress. Je kan stofpluggen vinden in alle soorten en maten, met diamantjes of gekleurde stenen en zelf met grappige beestjes. De stofpluggen zijn er voor diverse verschillende connectoren. Dit zijn de belangrijkste:

Een metalen stofplug voor een 3.5mm jack in de kleuren zwart, blauw, rood, goud, metaal of roze kost slechts € 0,37 + € 0,76 verzendkosten
ali vergroterf1598477031

Schermvergroter

Wil je rustig een Netflix film of serie op je mobiele telefoon kijken maar is het scherm je eigenlijk net iets te klein, dan is dit een uitkomst. Deze opvouwbare schermvergroter kan je uitvouwen en als vergrootglas op je mobieltje plaatsen. De schermvergroter kan een deel van je scherm tot wel drie keer groter maken. De maximale grootte van de vergroter is 18*12 cm.
ali antislipf1598477604

Anti-slip mat

ali draagtasf1598478028

Mobiele telefoon gadget draagtas

Alles wat je moet weten over bestellen bij AliExpress

Naast de handige gadgets voor je mobiele telefoon is er op AliExpress nog veel meer te vinden. Op de website staan veel geweldige deals met een dagelijks wisselend aanbod. Let wel op de prijs, soms komen hier nog verzendkosten bij, maar vaak is verzending gratis. De wachttijd op je bestelling kan erg variëren en is erg afhankelijk van het land van verzending. Omdat de website naar het Nederlands vertaald is, zie je vaak bij de plaats van verzending 'porcelein' genoemd. Daarmee bedoelen ze dan China (wat ook het Engelse woord voor porcelein is). Verzending uit China kan lang duren, soms wel tot 30 dagen. Steeds vaker is het ook mogelijk om een verkoper te kiezen die vanuit (Oost)Europa verstuurt. Daarbij kan de verzendtijd drastisch korter zijn.
Ben je bang dat je met een pakketje uit China het coronavirus mee opgestuurd krijgt, dan kunnen we je geruststellen. In onze special over het coronavirus en AliExpress vertellen we je hier alles over. Wel kan het zijn dat je pakketje door het coronavirus vertraging oploopt bij de grensovergang. Voor het gemak hebben we eerder eerder al alles dat je over AliExpress moet weten
op een rijtje gezet in een uitgebreide special. Daarin lees je alle details over de service en klantgerichtheid van de webwinkel.

Populair Nieuws