5 beste gadgets om op AliExpress.nl te bestellen

  Voor wie op zoek is naar toffe gadgets, maar geen godsvermogen uit wil geven zijn er natuurlijk altijd goede alternatieven te vinden. De meest bekende daarvan is AliExpress.nl, een webshop die voor extreem lage prijzen hele leuke artikelen heeft. Wij zetten de beste gadgets om te bestellen via de website op een rij.

  USB Koffieverwarmer (1,21 euro)

  We trappen deze lijst met beste gadgets om op AliExpress.nl te bestellen af met een handige gadget voor wie veel achter zijn PC of laptop werkt. Het betreft een handige Koffieverwarmer die je door middel van een USB in je laptop plugt. Hierdoor heb je niet alleen een mooie onderzetter, maar blijft je warme drankje ook lekker warm.

  De USB Koffieverwarmer komt in een aantal verschillende opties. Zo kun je kiezen voor een patroon dat aansluit bij je favoriete film, zoals Totoro uit My Neighbor Totoro. Ook kun je voor simpele kleuren kiezen die overal gangbaar zijn.

  AirPod Speaker (9,80 - 11,49 euro)

  Ook de AirPod Speaker mag niet vergeten worden als we het over de beste deals hebben. AliExpress.nl biedt wel een heel bijzondere variant aan van de bekende Apple oortjes, namelijk een grote speaker. Hierdoor kun je toch zeggen dat je AirPods hebt, ondanks dat ze niet passen in je oor passen.

  Het voordeel van zo’n grote speaker is dat de batterij die erin zit lekker lang meegaat. De speaker kan via bluetooth verder gekoppeld worden en is tevens voorzien van een AUX-verbinding. Natuurlijk zijn er een scala van kleuren om uit te kiezen, wat de prijs net met een euro kan oplopen.

  Draadloze muis (2,51 - 2,71 euro)

  We kennen natuurlijk allemaal de superdeluxe draadloze muizen met meer snufjes dan de kleuren van de regenboog. Helaas kosten deze vaak ook een rib uit je lijf. Als je dat geld liever wil besparen, kun je bij AliExpress.nl voor een alternatief kiezen.

  Voor slechts een paar euro heb je een muis in handen die door middel van een kleine USB met je PC verbonden kan worden. De pasvorm is ergonomisch en de muis is daarnaast ook licht als een veertje. Een goedkoop en handig alternatief als je het ons vraagt.

  Smartwatch (20,80 - 27,43 euro)

  Wie bereid is om iets meer aan zijn gadget te spenderen kan zeker voor één van de beste opties kiezen. Bij AliExpress.nl kun je namelijk verschillende smartwatches bestellen die stijlvol om je pols passen. De smartwatch in kwestie heeft bijzonder veel weg van de Apple Watch, maar is van binnen alles behalve natuurlijk.

  Toch valt dit op het eerste gezicht niet op en loop je dus zeker met een stijlvol horloge te pronken. Ook is het horloge spatwaterdicht en resistent tegen stof. Ook is het toestel in meerdere kleuren beschikbaar, wat betekent dat jij naar hartenlust je favoriet kunt kiezen.

  Draadloze oortjes (16,86 euro)

  Natuurlijk heeft AliExpress naast speakers die lijken op AirPods ook daadwerkelijke oordopjes die je kunt gebruiken. Het betreft noice-canceling oordopjes die zes uur meegaan zolang de oordopjes volledig zijn opgeladen. Het bijgeleverde doosje verlengt dit nog eens extra, want de oortjes kunnen vier keer volledig opgeladen worden in de doos.

  De oordopjes komen in twee varianten, zwart en wit. De vorm is wel bijzonder, want in plaats van de bekende AirPods-vorm is gekozen voor de boon-stijl. Hierdoor steken er geen gekke tandenborstels uit je oren.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.