De beste PC gadgets om bij AliExpress te bestellen

  AliExpress is een bron van goede deals en allerlei leuke gadgets. De website biedt je allerlei toffe dingen die uiteenlopen van kleding tot smartware en de tofst gadgets. Wij struinden de website af op zoek naar de beste PC gadgets die je bij AliExpress kunt bestellen.

  Marco Verch Professional Photographer and Speaker

  Op AliExpress is alles te vinden. De webwinkel is niet zomaar een winkel, maar een van de grootste verzameling van verkopers ter wereld. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel iemand die het op de website aanbiedt. De website biedt bijvoorbeeld toffe mondkapjes aan, figuren uit games, accessoires voor je mobiele telefoon, ontzettend toffe gadgets en nog veel meer. Dit alles zit vaak verpakt in ontzettend aantrekkelijke deals, als je maar even geduld hebt tot het bestelde artikel op de mat valt. In deze special besteden we aandacht aan de leukste gadgets voor PC’s en laptops!

  USB miniventilator

  De eerste gadget die we op AliExpress tegenkomen is er een die we in hete dagen hartelijk verwelkomen. Als je in een warme kamer bij je PC gaat zitten kun je rekenen op een verse portie zweet. Niet alleen het zonnetje genereert warmte, maar je systeem doet dat ook. Dan kun je een grote ventilator neerzetten, maar je kunt ook voor een kleinere optie kiezen die je wat dichterbij kunt zetten.

  Ga dan voor een USB miniventilator die het klassieke design heeft en zelfs wendbaar is. De ventilator met een diameter van ongeveer 14 centimeter is makkelijk aan te sluiten op USB met de meegeleverde kabel. Op de achterkant zit een schakelaar om hem aan of uit te zetten. De ventilator is daarbij erg stil, waardoor je lekker door kunt werken terwijl je geniet van een koel briesje.

  USB astronauten LED-lamp

  Als je laat op de avond nog aan het studeren bent, ga je niet in een donker kamertje zitten. Een beetje licht dat niet van je scherm af komt is dan wel welkom, maar je wil niet het grote licht aan zetten. Je kan dan kiezen voor een bureaulamp, maar er zijn leukere opties die bovendien minder ruimte in beslag nemen.

  Neem bijvoorbeeld de astronauten LED-lamp op AliExpress. Dit is een klein USB-apparaat dat je makkelijk op je PC of laptop aansluit en je voorziet van een flinke berg licht via de helm van de astronaut. Door het vizier van de astronaut open of dicht te doen schakel je de lamp in of uit en door de kabel in positie te buigen kun je de lamp precies richten op de plek waar jij licht nodig hebt. Het lijkt dan alsof er een kleine astronaut naast je toetsenbord zweeft, terwijl jij je werk in rust af kunt maken.

  Toetsenbord stofzuiger

  Als je veel aan de slag bent op je PC of laptop dan kun je erop wachten tot er van alles tussen de knoppen van je toetsenbord gaat zitten. Broodkruimels, stukjes papier, stof en nog veel meer zal zich een weg tussen je toetsen wurmen. Om je toetsenbord schoon te houden kun je ervoor kiezen om deze regelmatig om te keren. Het gros van de rommel zal er dan uit vallen, maar een groot deel zal ook achterblijven.

  Het is daarom verstandiger en efficiënter om een heuse toetsenbord stofzuiger te nemen. Met de stofzuiger die AliExpress biedt kun je gemakkelijk je toetsenbord schoonmaken om zo weer een goedwerkend en hygiënische werkplek te creëren.

  USB koelkast

  Als je even flink wat uren wil knallen achter je laptop of PC, dan is het wenselijk om een voorraadje eten of drinken bij je te hebben. Je zit meestal niet naast de koelkast te werken en wil tenslotte niet je concentratie verbreken door telkens heen en weer te moeten lopen tussen de koelkast en je kamer. Een mooie oplossing hiervoor is de USB koelkast.

  Deze biedt ruimte aan maximaal twee blikjes zodat je in ieder geval een aantal uren niet van je plek hoeft te komen. DE USB koelkast ziet eruit als een volwaardige koelkast met een deur. Het enige dat de koelkast niet daadwerkelijk doet is koelen. Hij houdt je drankjes koud, maar zal ze nooit kouder (of warmer) maken.

  QI Muismat met oplader

  Een muismat is nooit weg. Zeker niet als deze ook een draadloze oplader is voor je mobiele telefoon. De muismat is 30 x 22 centimeter groot, waarvan een deel gebruikt kan worden als draadloze oplader voor je mobiele telefoon. Hiervoor moet je de muismat wel met de micro USB-kabel op je laptop of pc aansluiten Het gedeelte met de QI-lader kan bovendien omhoog geklapt worden zodat je ook je scherm kunt blijven bekijken als je dit wil.

  Alles dat je moet weten over bestellen bij AliExpress

  Naast de toffe PC gadgets op AliExpress is er veel meer in de webshop te vinden. De website staat boordevol toffe deals die elke dag veranderen. Soms betaal je verzendkosten bij de winkel, maar meestal niet. Eén ding is steevast hetzelfde bij AliExpress en dat is dat je even moet wachten op je bestelling. Vaak duurt een bezorging ongeveer 30 dagen, tenzij je voor een express bestelling kiest.

  De levering vindt vaak plaats uit China (al wordt er tegenwoordig ook vanuit andere landen zoals Frankrijk en Spanje verstuurd), wat voor sommigen een zorg met zich meebrengt. Het coronavirus is tenslotte in China voor het eerst opgedoken. De zorg dat je het virus bijvoorbeeld op kunt lopen door een pakje bij AliExpress te bestellen is bij sommigen aanwezig, maar dit is geheel ongegrond. Wij vertellen je in onze special over het coronavirus en AliExpress hier meer over. Door het coronavirus is het bijvoorbeeld, net als bij andere webwinkels, mogelijk dat een pakje wat later aankomt dan gebruikelijk.

  Wij zetten eerder al alles dat je over AliExpress moet weten op een rij in een uitgebreide special. Daarin lees je onder andere dat service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staat bij de webwinkel.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.