De beste films in 2021 om naar uit te kijken

  Vanwege corona zijn er een hele hoop films uitgesteld naar 2021. Erg jammer natuurlijk, maar het voordeel is dat er volgend jaar dan weer een hoop moois aankomt. Welke filmpareltjes kunnen we allemaal verwachten? Dit zijn de mooiste, beste films om naar uit te kijken in 2021.

  Universal Pictures International

  No Time to Die - Het laatste kunstje van Daniel Craig

  Een film waar we zeker naar kunnen uitkijken komend jaar is de nieuwe James Bond film. De 007 film No Time to Die stond natuurlijk in eerste instantie al op de planning voor 2020, maar werd door de corona meerdere keren uitgesteld. In eerste instantie leek de film dit jaar nog in dit jaar in de bioscoop te verschijnen, maar uiteindelijk werd het zelfs uitgesteld naar 2021. Op dit moment staat de releasedatum op 2 april 2021, maar in deze gekke tijden lijkt niets meer helemaal zeker.

  Overigens had het niet veel gescheeld of de nieuwste Bond film had de bioscoop helemaal overgeslagen en was direct naar Netflix gegaan. De nieuwe Bond film No Time to Die, is overigens de laatste Bond film is van acteur Daniel Craig. Het lange wachten wordt uiteindelijk wel rijkelijk beloond, want de nieuwe Bond film duurt namelijk een kleine drie uur.

  F9: The Fast Saga - Drie uur lang spektakel

  En van 007 gaan we naar de serie van Fast & Furious. Want in 2021 komt alweer de negende speelfilm uit, en ook hier krijg je weer meer dan waar voor je geld. De film F9: The Fast Saga duurt namelijk ruim drie uur. En geniet er trouwens nog maar even van, want de filmreeks die nooit leek op te houden loopt tegen z’n eind. In 2022 komt de tiende film uit en uiteindelijk in 2023 of 2024 komt de elfde en laatste Fast & Furious film uit.

  De negende F&F film heeft zoals we gewend zijn weer een grootse cast. In de film zijn onder andere: Charlize Theron, Vin Diesel, Micheal Rooker, Jordana Brewster, Helen Mirren, Michelle Rodriquez, Nathalie Emmanuel en John Cena te zien

  Ghostbusters: Afterlife - Who you gonna call?

  Hij heeft niet zoveel delen als Fast & Furious maar is toch zeker een titel om naar uit te kijken. Want na de hitfilm Ghostbusters uit 1984 en Ghostbusters 2 uit 1989, krijgen we in 2021 eindelijk een derde film. De film Ghostbusters: Afterlife komt 37 jaar uit na het eerste deel, maar zit gelukkig weer vol met vertrouwde namen.

  In de derde Ghostbuster film zien we onder andere: ‘good old’ Bill Murray, Dan Aykroyd, en Ernie Hudson. Daarnaast is de cast leuk aangevuld met een nieuwe lichting acteurs zoals: Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Paul Rudd en Carrie Coon.

  Space Jam: A New Legacy - Eh, what's up, Doc?

  En tot slot als kers op de taart komen de Looney Tunes volgens jaar ook weer terug. 25 jaar na de klassieker Space Jam uit 1996 is er een nieuwe film met Bugs Bunny, Daffy Duck, Taz en de rest van de beestenbende. In de originele film uit 1996 waren de Tunes te zien met niemand minder dan basketbal legende Michael Jordan. In de nieuwste film Space Jam: A New Legacy is de basketbalster van dit moment te zien: Lebron James.

  Er waren al veel langer plannen voor een tweede Space James film, maar Michael Jordan zag dit nooit echt zitten. Uiteindelijk hakte Warner Bros in 2014 de knoop door en besloten ze een Space Jam 2 met LeBron James te maken. Het duurde daarna nog zeven jaar, maar medio 2021 is eindelijk de nieuwe Space Jam film te zien.

  Er is nog relatief weinig bekend over het verhaal van de film, behalve dat het over basketbal gaat natuurlijk. De film draait naast LeBron James natuurlijk vooral om de Looney Tunes. Space Jam: A New Lagacy is overigens de eerste Looney Tunes film sinds 18 jaar. In 2003 bracht Warner Bros de film Looney Tunes: Back in Action uit.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.