Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 45)

  Het is weer zover. Zondagmiddag, het einde van de week. Tijd om de balans weer op te maken. Wat heb jij deze week uitgespeeld gekocht of gekeken? (week 45)

  Netflix

  Pepijn

  Uitgespeeld: -
  Gekocht: -
  Gekeken: Rebecca, The Queen’s Gambit

  Afgelopen weekend heb ik de film Rebecca mogen kijken. Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 1938 en in 1940 heeft niemand minder dan Alfred Hitchcock er ook een film van gemaakt. De versie van 1940 wist destijds meerdere Oscars te winnen. De versie van 2020 was soms wat langdradig, maar al met al een prachtige, meeslepende film.

  Maar mijn absolute hoogtepunt op gebied van cinematografie was de limited Netflix serie The Queen’s Gambit. Het verhaal is wederom gebaseerd op een boek en legt op prachtige wijze een psychologische worsteling bloot. De serie duurt ongeveer zeven uur en volgt het verhaal van de meesterschaakster Beth Harmon in de jaren ’50 en ’60 van de vorige eeuw.

  Goed weekend!

  Theo

  Uitgespeeld: Pikmin 3 Deluxe
  Gekocht: -
  Gekeken: -

  Afgelopen tijd ben ik volop aan de slag geweest met de kleine wezens uit Pikmin 3 op de Switch. De game is ontzettend tof en ik was dan ook zo hooked aan de schattige wereld en wezens die Nintendo ons voorschotelt. Nu kan ik met recht zeggen dat de game helemaal uitgespeeld is. Van de verhaallijn tot aan de bonusmissies en de extra's die de Deluxe Edition bevat. Wat een toffe game!

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.