5 beste mannelijke acteerprestaties in 2020 tot nu toe

Article
zondag, 08 november 2020 om 15:00
Het aantal films dat in 2020 uitkwam viel behoorlijk tegen helaas. Door COVID-19 werden er een hoop films uitgesteld, aangezien er een hoop acteurs niet konden reizen en ook omdat de films een stuk minder zouden gaan opleveren. Gelukkig hebben we alsnog een aantal hele goede films en vooral ook hele goede acteurs gezien. Vandaag gaan wij met jullie de vijf beste acteurs van 2020 tot nu toe af!

Caleb Landry Jones

De rol van Caleb Landry Jones in ‘The Outpost’ is een speciale. Hij speelt in deze film de rol van een held in het echte leven genaamd Ty Michael Carter. De man kreeg een Medal of Honor voor zijn bijdrage in de strijd om Kamdesh. De twee spraken een hoop met elkaar en Caleb deed hard zijn best om hem zo goed mogelijk na te kunnen spelen.
Dit lukte heel erg goed. De film die dus gebaseerd is op een waargebeurd verhaal laat zien hoe een groep soldaten probeert te overleven in een strijd tegen de Taliban. Deze ongelofelijk spannende en vooral heftige film wordt nog beter gemaakt door het uitstekende acteerwerk van dus vooral Caleb Landry Jones.

George MacKay

Deze rol spreekt behoorlijk voor zich. 1917 is al briljant op zich, maar de rol die George MacKay speelt als Lance Corporal Schoffield maakt de film daadwerkelijk nog beter. In dit kunstwerkje van Sam Mendes dat zich afspeelt in de eerste wereldoorlog gaan twee Britse soldaten op een ontzettend gevaarlijke missie.
In 1917 zijn een hoop bizarre scenes en gebeurtenissen waar alleen een meesterlijke acteur zoals George MacKay zijn rol goed zou kunnen blijven spelen. Hij doet dit en zelfs meer. De prestatie die George MacKay leverde in deze film heeft zijn plek in deze lijst verzekerd.

Robert Pattinson

Robert Pattinson heeft een druk jaar gehad. Met grote rollen in twee geweldige films is de acteur zeker weten één van de beste van 2020. Robert Pattinson speelde zijn rol als een slechte man, Reverend Preston Teagardin, in The Devil All the Time zo goed, dat je hem bijna echt ging haten.
Ook in Tenet was de acteur fantastisch. In deze gekke film kreeg hij het geweldig voor elkaar om zijn personage gelijk vertrouwd aan te laten voelen. Met zijn geweldige acteerwerk over de laatste jaren heeft hij zijn rol als Bruce Wayne in The Batman dik verdiend!

Rahul Kohli

Deze Britse acteur staat voornamelijk bekend om zijn rol in de serie iZombie, maar dat is niet de prestatie waaraan hij een plek in deze lijst verdiend heeft. Rahul Kohli speelde een briljante rol in ‘The Haunting of Bly Manor’.
Hij speelt de rol van Owen Sharma en ook al is het geen gigantische rol, is het erg subtiel en geweldig gespeeld. Volgens ons zelfs zo goed dat ook hij een plek in deze lijst verdiend. The Haunting of Bly Manor is hierom dan ook zeker een aanrader om te kijken.

Chadwick Boseman

Natuurlijk konden wij deze man niet uit de lijst laten. De op 43-jarige leeftijd overleden Chadwick Boseman speelde niet alleen een goede rol in Da 5 Bloods, maar zijn dood inspireerde een heleboel mensen over de hele wereld. Hij staat natuurlijk vooral bekend om zijn rol als Black Panther, waarin we hem helaas zullen moeten gaan missen.
Ook buiten deze films was hij een geweldige acteur. Boseman overleed op 28 augustus vredig in het bijzijn van zijn familie aan darmkanker. Wij zullen hem erg missen en vinden dat hij een plek in deze lijst meer dan verdiend heeft. Rust in vrede, koning.

Populair Nieuws

Laatste Reacties