Fast & Furious eindigt na elf films

  Die ene filmreeks waarvan je dacht dat het nooit ging eindiging loopt nu toch tegen een einde. De filmreeks die keer op keer een nieuw deel kreeg gaat er toch mee stoppen. De Fast & Furious films houden er na elf films dan toch echt mee op. De elfde film wordt de laatste.

  Universal

  Nog 3 Fast & Furious films in aantocht

  Dit betekent gelukkig niet dat de filmreeks er per direct mee ophoudt, want we zijn ‘pas’ bij film acht. Fast & Furious 9: The Fast Saga staat nu op de planning voor 2021, Fast & Furious 10 zal medio 2022 in de bioscopen komen (als de bioscoop dan nog bestaat) en de elfde en laatste Fast & Furious film zal naar verwachting in 2023 of 2024 in de bioscoop verschijnen.

  Als we ervoor het gemak even vanuit gaan dat de laatste film in 2023 uitkomt, dan heeft de Fast & Furious filmreeks maar liefst 22 jaar gelopen. Het eerste deel genaamd The Fast and the Furious kwam al in de zomer van 2001 in de bioscoop.

  Overlijden Paul Walker

  Naast het commerciële succes van de films en alle prijzen die de films hebben gewonnen kwam de film reeks een paar jaar terug ook iets minder leuk in het nieuws. In december 2013 overleed Paul Walker, een van de bekende gezichten uit de filmreeks, op 40-jarige leeftijd bij een auto-ongeluk. Walker werd geëerd in het zevende film van de reeks, Furious 7.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.