James Bond-film No Time To Die draait dit jaar nog in de bioscoop

  Eigenlijk hadden we in april van de nieuwe James Bond-film, No Time To Die, kunnen genieten. Door het coronavirus is de film natuurlijk uitgesteld en de studio heeft eindelijk een nieuwe releasedatum vastgesteld. Op 12 november kunnen we de fim zien in de bioscoop.

  Universal Pictures International

  Het feit dat No Time To Die een lange tijd uitgesteld is, kan nog wel bovenop de andere problemen waarmee de productie te maken kreeg. Zo wilde Daniel Craig eigenlijk de rol van James Bond niet meer op zich nemen, maar besloot uiteindelijk om nog een laatste keer een martini te bestellen - shaken, not stirred. Vervolgens vertrok ook nog eens de regisseur over creatieve verschillen en moest er op het allerlaatste moment nog een theme song worden gemaakt door Billie Eilish.

  Op 12 november kunnen we dan eindelijk van het eindresultaat gaan genieten. Distributeur Universal Pictures heeft in een statement laten weten dat dat de datum is dat No Time To Die in de Nederlandse bioscopen zal draaien. Het is te hopen dat het coronavirus niet nog een keer roet in het eten zal strooien.

  Nog geen pensioen voor Bond in No Time To Die

  No Time To Die speelt zich af vijf jaar na Spectre en James Bond is ondertussen met pensioen gegaan. Al snel moet hij alleen zijn smoking weer uit de wilgen trekken, wanneer hij wordt benaderd door Felix Leiter (Jeffrey Wright) om een vermiste wetenschapper te gaan zoeken. Tijdens zijn zoektocht komt Bond recht tegenover de nieuwe villain Safin (Rami Malek) te staan.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.