Beste E3 2018 multiplayer games - Met meer is altijd leuker

  Stel je eens voor dat je niet alleen wilt gamen. Vrienden en familie wonen ver weg en kunnen niet snel over de vloer komen. Gelukkig kun je dan nog online gamen! Dit zijn de beste E3 2018 multiplayer games aankondigingen.

  Fallout 76 (PlayStation 4, Xbox One, PC)

  We starten deze lijst beste E3 2018 multiplayer games met Fallout 76. Dit is een opvallende, omdat eerdere Fallout spellen niet voor de online ervaring gingen die deze nieuwe game wil bieden. In deze nieuwe game ben jij namelijk niet de enige die de vault verlaat om de wijde wereld te verkennen. Meerdere spelers zijn overlevenden op dezelfde speelmap.

  Verwacht geen MMORPG, maar wel een spelwereld waarin je andere spelers lastig kunt zitten of kunt helpen. In plaats van honderden overlevenden op één map, zul je voornamelijk een op je handen te tellen aantal andere spelers tegenkomen. Elk moment kun je ook deze andere spelers weer de rug toe keren om zelf de geheimen van Vault 76 te ontrafelen.

  Fallout 76 komt 14 november uit. Kun jij niet op wachten tot de game speelbaar is? Krijg vast de smaak te pakken door onze special vol sappige Fallout 76 details. Zo ben jij straks helemaal klaar voor de toffe multiplayer ervaring die Bethesda belooft te bieden.

  Battlefield 5 (PS4, Xbox One, PC) tussen beste E3 2018 multiplayer games

  Met deze nieuwe Battlefield 5 release word je naar de Tweede Wereldoorlog meegenomen. Het wordt een gevaarlijke slag waarbij je niet zonder slag of stoot zult winnen. De game laat je nieuwe fortications bouwen en helpt je bij het personaliseren van je personages.

  Eerder deelden wij al details over de multiplayer Grand Operation. Zo zagen we in een trailer hoe de Geallieerden flink in actie kwamen tegen de Nazi's van Duitsland. Ook komt er een compleet nieuwe Battle Royale modus die tijdens de EA Play persconferentie werd aangekondigd. Hiermee haakt Battlefield in op het succes dat eerder al werd gehaald bij andere games binnen dit genre, zoals de al eerder verschenen Fortnite Battle Royale.

  Vanaf 19 oktober 2018 kan jij deelnemen op dit slachtveld.

  Call of Duty Black Ops IIII (PS4, Xbox One en PC)

  Ook Call of Duty Black Ops 4 zal je in de positie brengen om een heel bloedbad aan te richten. Zodoende mag jij je wapens weer van stal halen. Anders dan de vorige keren is dat de singleplayer campaign ontbreekt. De focus ligt op de multiplayer.

  Naast dat je elkaar kunt afknallen in normale potjes, komt deze nieuwe telg in de Call of Duty-serie met haar eigen Battle Royale modus Blackout. Ook kun je zombies naar de eeuwige jachtvelden helpen en belooft Activision nog een heleboel andere multiplayer-plezier te gaan brengen. Dat de focus op de multiplayer ligt, belooft veel voor mensen die het liefst Call of Duty als online multiplayer spelen.

  Je mag vanaf 12 oktober de geweren weer laden en afvuren.

  FIFA 19 (Switch, PS4, Xbox One, PC, PS3 en Xbox 360)

  Voor FIFA 19 wordt voornamelijk Ultimate Team weer erg interessant hoe deze uiteindelijk zal uitpakken. In deze online functionaliteit kun je zelf je eigen ultieme FIFA-club samenstellen. De functie zat ook al in FIFA 18, maar kreeg hierin flink wat kritiek over zich heen. Door de Nederlandse en Belgische kansspelauthoriteiten werd deze functie in FIFA 18 als illegaal bestempeld omdat het eigenlijk een vorm van gokken is.

  Eerder schreven wij in de FIFA 19 Hands-On al dat deze nieuwe game realistischer dan ooit tevoren wordt. Je krijgt een grote hoeveelheid voetbalteams ter beschikking. Aan jou de taak om de tofste uit te kiezen en je skills met ballen te tonen.

  Vanaf 28 september 2018 kun jij de bal over het veld trappen.

  Super Smash Bros. Ultimate (Switch)

  Aan bijna het einde van de beste E3 2018 multiplayer games komt Smash voor de Switch.

  Alhoewel Super Smash Bros. Ultimate zich perfect lijkt te gaan lenen voor offline co-op, zou de game ook erg geschikt moeten worden voor online gaming. Eerder was dit ook één van de redenen om uren lang die Nintendo personages in elkaar te rossen. Deze Nintendo Switch game is niet voor niks één van Nintendo's beste E3 aankondigingen.

  Er is ook een enorme hoeveelheid personages die jij een kopje kleiner kunt maken. Of je nu het nieuwe personage Ridley in elkaar wilt meppen, of liever één van de tientallen andere personages afgemaakt ziet worden, voor ieders wils is er wel wat. Je kunt alle denkbare personages uit eerdere Super Smash Bros.-games de arena insturen.

  Op 7 december 2018 kan het spektakel beginnen. Kun je niet wachten, dan staat er bovenaan dit artikel nog Nintendo Treehouse materiaal waarin Smash ruim 30 minuten wordt uitgelicht.

  SoulCalibur 6 (PS4, Xbox One en PC)

  De laatste beste E3 2018 multiplayer games is SoulCalibur 6.

  Als je dat Smash geweld toch iets te veel voor kids vindt, dan kun je ook nog aan het grovere werk gaan. SoulCalibur 6 zal de nodige actie kennen en je uitdagen om andere spelers flink op de kaken te meppen. Ga de uitdaging aan tegen vrienden of familie, of wildvreemden in de (online) multiplayerstand.

  De Soul Caliber release lijkt een hoop voor fans in petto te hebben. Niet alleen kun je genieten van de multiplayer mogelijkheden van dit spel, ook komen er een heleboel goodies waarmee jij kunt pronken bij je familie en vrienden. Zo komt er een Deluxe edition en is een Collectors Edition aangekondigd. Vooralsnog zijn de speciale edities van het spel alleen in de Bandai Namco Store verkrijgbaar van respectievelijk ongeveer 89,99 en 149,99 euro.

  SoulCalibur 6 komt 19 oktober 2018 uit op PS4, Xbox One, PC.

  Super Smash Bros. Ultimate

  Verkijgbaar vanaf 7 december 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.