Tijdens de Nintendo E3 persconferentie werden al deze details uit de doeken gedaan. Dit zijn de gaafste dingen die Nintendo deze E3 2018 wist te onthullen.

Super Smash Bros. voor Switch

Van tevoren is al aangekondigd dat Nintendo sowieso met Super Smash Bros. Switch op de proppen zou komen. Speculaties gingen al rond dat Nintendo mogelijk nieuwe karakters zou gaan tonen of nieuwe modi. Ondanks dat er bekend was dat we veel van deze titel zouden gaan zien, bleef het tot de stream spannend wat de plannen van Nintendo waren rondom de Super Smash Bros. release.

Uiteindelijk kregen we een goed beeld van het karakterroster: er zijn meer dan 64 karakters waaronder bekende klassiekers. We zien ook dat dat Ice Climbers terugkeert, na eerder al in de GameCube-versie van het spel te zijn verschenen en uiteindelijk werd ook nog even flink uitgepakt met het gegeven dat Snake ook terug is. Het spel wordt één grote mash up van karakters die we in vorige games al zagen en nu weer opnieuw terugkeren.

Als kers op de taart komt de 8-speler chaos ook terug. Smash lijkt veel features te brengen voor nieuwe Smash-fans, maar al helemaal voor fans van de allereerste Smash-uurtjes. Zodoende komt ook de verwachting nog eens uit dat er Gamecube controller support volgt.