Fallout 76 release details - Wat we al weten over deze game

In deze special zetten wij enkele dingen uiteen die jij echt moet weten over Fallout 76. Op die manier ben jij helemaal voorbereid op de release van 14 november.

Erg lang of groot spel?

Het lijkt erop dat Fallout 76 een lang of groot spel wordt. Zodoende heeft Bethesda ons beloofd dat het spel ruim vier keer groter wordt dan die van Fallout 4. Het is niet helemaal duidelijk of ze hiermee doelt op hoe groot de spelwereld is of hoelang je bezig bent met het voltooien van het spel zelf.

In ieder geval heeft de wereld van Fallout 76 maar liefst zes verschillende regio's die allemaal een eigen thema zullen krijgen. Zodoende lijkt het alsof er veel content op komst te zijn.

Eerder kreeg Fallout 4 een 9.5 in de Fallout 4 review, mede door de grote hoeveelheid content die het spel kent. Het duurt al ruim 26 uur om Fallout 4 uit te kunnen spelen en zodoende heb je dus een flinke hoeveelheid aan speelduur. Dit belooft dus veel goeds voor de gameplay van de aankomende Fallout 76, mits het spel daadwerkelijk vier keer groot is.