Battle Royale is een modus die voornamelijk bekend is geworden door Fortnite en Player Unknown's Battleground. In de modus is het doel om zolang mogelijk te overleven tegenover 99 andere spelers, dit kan alleen of in een team. Daarbij komt ook kijken dat het speelveld steeds kleiner wordt en spelers dus steeds dichterbij elkaar komen, of ze dat nu willen of niet.

Nog weinig bekend over Battlefield 5 Battle Royale

Hoe het eraan toe zal gaan in de Battlefield 5 Battle Royale modus is helaas nog niet bekend. EA en ontwikkelaar DICE hebben tot nu toe alleen de modus aangekondigd. Wel zullen spelers een grotere keuze aan customization hebben voor hun karakters, want er zullen niet alleen onderdelen vrij te spelen zijn die invloed hebben op de gameplay, maar ook puur voor het uiterlijk zijn.

Fans van Battlefield hoeven gelukkig ook niet te vrezen voor extra geld dat ze in de game moeten stoppen naast de aankoopprijs. DICE heeft namelijk niet alleen benadrukt dat er geen Premium Pass, Battlefield's variant op de Season Pass, maar dat er ook geen lootboxes in de game zullen zitten.

Release later dit jaar

Battlefield 5 zal uitkomen op 20 november van dit jaar voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Lees alles over de Battlefield 5 modes die je dan kunt spelen.