De beste DLC uitbreidingen van 2016 volgens jullie

  Zoals we inmiddels wel gewend zijn, krijgen games regelmatig na verloop van tijd extra content in de vorm van DLC. Vorige week vroegen we jullie in de poll naar de beste DLC uitbreidingen van 2016. De stemmen zijn nu geteld en we hebben een wel heel overtuigende winnaar!

  Dit jaar hebben we weer kunnen genieten van toffe releases en in sommige gevallen ook net zo toffe DLC uitbreidingen, maar wat waren nu eigenlijk de beste DLC uitbreidingen van 2016? Aan de hand van de poll van vorige week kunnen we dat nu bekend maken. Hieronder hebben we de vijf DLC pakketten op een rijtje gezet die volgens jullie de beste uibreidingen bieden.

  De beste DLC uitbreidingen van 2016

  Een goede game wordt natuurlijk een stuk beter door een al net zo goede DLC uitbreiding, maar helaas wordt er toch vaak misgeschoten door ontwikkelaars. In het geval van deze vijf DLC uitbreidingen is dat gelukkig niet aan de hand. We trappen de lijst beste DLC uitbreidingen van 2016 af met de nummer 5: Far Harbor voor Fallout 4!

  5. Fallout 4: Far Harbor

  Een geweldige game als Fallout 4 nog beter maken? Met Far Harbor is het Bethesda absoluut gelukt! In deze DLC uitbreiding reist onze Vault Dweller af naar een prachtig omvangrijk eiland. Er is genoeg te doen op het eiland, de drie facties die er leven zorgen voor het nodige drama en het verhaal zorgt er daarnaast voor dat er voldoende diepgang in deze uitbreiding zit.

  Met Far Harbor haal je de beste Fallout 4 DLC binnen, maar ook meteen één van de beste DLC uitbreidingen van 2016. Bethesda heeft duidelijk van het Oblivion Horse Armor geleerd, want deze uitbreiding is elke euro meer dan waard!

  4. World of Warcraft: Legion

  World of Warcraft is terug! Met Legion heeft Blizzard eindelijk weer een fantastische uitbreiding weten neer te zetten voor haar MMORPG en de fans zijn de ontwikkelaar dan ook enorm dankbaar. Na de laatste uitbreidingen waren de fans hongerig om eindelijk weer eens getrakteerd te worden op een écht goede uitbreiding. Met Legion heeft Blizzard die honger bij het grootste deel van de fans weten te stillen.

  De toevoeging van de Demon Hunter klasse maakt Legion al tot één van de beste DLC uitbreidingen van 2016, want wat is die klasse tof! Gooi daar de Artifact Weapons en de lading end-game content bovenop en je hebt het recept voor uren aan speelplezier. Blizzard laat zien te kunnen luisteren naar de fans en hen te geven wat ze willen, dat is ongetwijfeld een belangrijke reden dat World of Warcraft nog steeds zo'n grote community heeft.

  3. The Division: Survival

  The Division: Survival is nog piepjong, maar heeft nu al zijn plek gevonden naar deze lijst beste DLC uitbreidingen van 2016. The Division: Survivial maakt de game een stuk moeilijker met de toevoeging van de Survival modus. Naast moeilijkere vijanden en nóg extremere weersomstandigheden heeft deze modus ook nog eens een permadeath. Dat betekent dat je als je dood bent, ook écht dood bent en opnieuw moet beginnen.

  Met The Division: Survival wordt er voor spelers van The Division een geheel nieuwe manier toegevoegd om de game te spelen. Dat blijkt jullie wel te bevallen, want de uitbreiding heeft het tot de derde plek geschopt op deze lijst met beste DLC uitbreidingen van 2016 en we kunnen dan ook alleen maar concluderen dat Survival een echte aanrader is!

  2. Destiny: Rise of Iron

  Als je een echte Destiny fan bent, heb je Rise of Iron natuurlijk al lang in huis gehaald en al snel bleek dat de uitbreiding absoluut geen miskoop is. Voor spelers die al aardig wat uurtjes in de game hebben zitten zorgt Rise of Iron ervoor dat dat getal minstens verdubbeld kan gaan worden, want er is genoeg te doen!

  De uitbreiding is werkelijk onmisbaar voor Destiny fans en met nieuwe verhaalmissies, nieuwe strikes en een nieuwe raid kun je weer genoeg uren kwijt in Destiny. Al met al wordt er met Rise of Iron enorm veel toegevoegd aan je Destiny ervaring en het is dan ook niet gek dat dit één van de beste DLC uitbreidingen van 2016 is geworden.

  1. The Witcher 3: Blood and Wine

  Maar de allerbeste uitbreiding van 2016 was toch écht Blood and Wine voor The Witcher 3, met meer dan de helft van alle stemmen heeft Blood and Wine de overwinning wel heel gemakkelijk binnengeharkt. Dat vinden we helemaal niet gek, want weinig DLC uitbreidingen voegen zoveel toe als de laatste uitbreiding voor The Witcher 3.

  Alles aan Blood and Wine klopt. The Witcher 3 was al een geweldig spel waar je niet uren, maar dagen in kon verliezen en met Blood and Wine komen daar minstens net zoveel uren bij. Blood and Wine is een uitbreiding op z'n best. Het voegt nieuwe gameplayelementen toe, heeft een eigen verhaal en voelt verfrissend aan.

  CD Projekt Red heeft met Blood and Wine weer een unieke ervaring neer weten te zetten en die prestatie mag de nodige lof krijgen, want Blood and Wine is gewoonweg geweldig!

  The Witcher 3 Wild Hunt Game of the Year Edition

  Verkijgbaar vanaf 2 september 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.