Naar welke game release van 2017 kijk jij het meest uit? [poll]

Article
donderdag, 29 december 2016 om 16:50
xgn google image
Het is bijna 2017. Dat betekent dat we ons weer kunnen verheugen op een jaar vol toffe nieuwe games. In de poll van deze week willen we weten naar welke game release van 2017 jullie het meest uitkijken, want er is weer genoeg moois aangekondigd!
We kunnen bijna afscheid nemen van 2016 en misschien is dat maar goed ook, we hebben in 2016 afscheid moeten nemen van veel te veel talenten. Er leek wel een vloek te rusten op het jaar 2016, met stervensgevallen van talenten als Alan Rickman, Anton Yelchin en Peter Vaughan. In de laatste week van het jaar hebben we daar bovenop ook nog eens afscheid moeten nemen van Carrie Fisher en Debbie Reynolds. Laat het nieuwe jaar maar komen, want wij zijn aardig klaar met 2016!
Hopelijk gaat 2017 ons alleen maar moois brengen, ter compensatie van het treurige 2016. Aan de game release van 2017 zal het in ieder geval niet liggen, want de releaseskalender ziet er weer mooi uit voor komend jaar! In het nieuwe jaar worden we getrakteerd op langverwachte sequels, nieuwe consoles en een lading prachtige games. Laten we hopen dat de games de verwachtingen waar kunnen maken!

De beste game release van 2017

Laat ons weten naar welke game release van 2017 jij het meeste uitkijkt! Zie je jouw favoriet er niet tussen staan? Laat dan een reactie acther onder dit artikel, dan voegen we hem toe!