De beste nieuwe wapens in Assassin’s Creed Valhalla Wrath of the Druids

Article
donderdag, 20 mei 2021 om 14:00
assassins creed valhalla wrath of the druids gae bolgf1621251964
Met Assassin’s Creed Vahalla’s nieuwe Wrath of the Druids DLC zijn natuurlijk ook een groot aantal nieuwe wapens aan de game toegevoegd. Om ervoor te zorgen dat je met Eivor lekker kunt knokken in Ierland helpen we je alvast een handje op weg. Dit zijn de beste nieuwe wapens in Assassin’s Creed Valhalla Wrath of the Druids.
In Assassin’s Creed Valhalla’s Wrath of the Druids uitbreiding zijn in totaal tien nieuwe wapens te vinden. Toch wil je als speler waarschijnlijk als eerste aan de slag met de beste wapens. Daarom zetten we de vijf beste alvast handig voor je op een rijtje én leggen we uit waar ze te vinden zijn.

1. Gae Bolg

We trappen af met de Gae Bolg, een prachtige speer waarmee je bliksemschichten op je vijanden los kunt laten. Dit is namelijk de Perk van het wapen, al moet je dan wel drie keer achter elkaar een vijand raken. Wanneer je dit doet, geef je vijanden een goede schok en dat is een enorm voordeel. Zo weet je vijanden namelijk snel te stunnen en kun je ze makkelijker verslaan.
Het wapen is in Deidre’s Hut in Connacht te vinden. Om het wapen te krijgen moet je alleen wel eerst de Amber Shards aan Deidre geven en die krijg je alleen als je de Children of Danu Druids verslaat. In totaal moet je daarvoor tien leiders vinden, dus loont het misschien om eerst één van de onderstaande wapens te vinden zodat je de leiders sneller om zeep kunt brengen.
assassins creed valhalla wrath of the druids children of danuf1620646587

2. Iberian Seax

Een wapen dat we je daarom direct aanraden is de Iberian Seax. Deze dolk is één van de favorieten in de nieuwe DLC doordat deze goede schade aanricht en een heerlijke Perk heeft. Als je namelijk een succesvolle ontwijkingsmanoeuvre inzet, wordt je critical hit-kans verhoogt. Daardoor richt je al snel veel meer schade aan bij vijanden.
Het wapen is daarnaast ook relatief gemakkelijk te krijgen. Je moet namelijk naar Azars winkel. Als je daar 20 Clothing, 20 Texts en 30 Luxuries afgeeft, krijg je de dolk. Die voorwerpen kun je natuurlijk gewoon vinden door de game te spelen.
rsz acv expansion1 12 cashelorefortress ravenviewf1620817975

3. Ceremonial Sickle

Ook de Ceremonial Sickle is een wapen om je vijanden schrik mee aan te jagen. Met deze sikkel kun je namelijk je snelheid verhogen dankzij de Perk-bonus. Na iedere succesvolle aanslag op het leven van een vijand wordt je snelheid verhoogd. Het wapen valt dan ook onder de Beer-categorie en dat is natuurlijk logisch. Die build is helemaal ingesteld op kracht.
Het wapen is daarnaast gemakkelijk te verkrijgen. Gedurende het verhaal kom je namelijk in Connacht. Daar ligt het wapen verstopt in een kist die je eigenlijk niet kunt missen als je het verhaal van de DLC speelt.
rsz acv expansion1 22 azarf1620817497

4. Egyptian Khopesh

Wie het liefst met een zwaard het gevecht aangaat, hoeft niet verder te zoeken dan de Egyptian Khopesh. Niet alleen doet het wapen denken aan Assassin’s Creed Origins, maar het is ook nog eens een heerlijk moordwapen waarmee je vijanden letterlijk en figuurlijk in vuur en vlam zet. Het enige wat je moet doen is ervoor zorgen dat je een critical hit maakt, want dan zet je vijanden in brand met dit wapen.
De voorwaarden om dit wapen aan Eivors arsenaal toe te voegen zijn vergelijkbaar met die van de Ceremonial Sickle, maar dan een stapje lastiger. Ook dit wapen is via Azars winkel te verkrijgen, maar dan moet je wel de reputatie van Dublin eerst verhogen. Die moet Rank 2 zijn, waarna je 40 Texts, 30 Delicacies en 20 Luxuries nodig hebt om het wapen in handen te krijgen.

5. Byzantine Spear

Als laatste is er ook nog de Byzantine Spear, een speer die perfect is voor een Wolf-build. Dit wapen richt zich namelijk op snelheid en dat valt ook goed te merken aan de Perk van het wapen. Deze zorgt er namelijk voor dat je critical hit-kans verhoogd wordt als je een lichtgewicht bent. Natuurlijk hebben we het dan niet over ervaring, maar over hoe lichtvoetig je Eivor-build is.
Dit wapen kun je alleen wel pas vrijspelen als je de reputatie van Dublin op Rank 4 hebt zitten. Dan ontgrendelt het wapen in Azars winkel. Tevens moet je een flinke duit aan voorwerpen inleveren, namelijk 200 Clothing, 150 Texts en 35 Luxuries.

De beste Assassin’s Creed Valhalla Wrath of the Druids wapens

Als het aan ons ligt zijn dit de vijf beste wapens die je het beste zo snel mogelijk in de nieuwe uitbreiding van Assassin’s Creed Valhalla kunt verzamelen. Meer lezen over de nieuwe uitbreiding of andere tips rondom Assassin’s Creed Valhalla? Check dan ook snel onze nieuwe hub rondom de game.
Daar vind je namelijk nog veel meer handig tips en trucjes om de open-world game nog leuker te maken. Zo kun je daar lezen over de tofste features in Wrath of the Druids. Ook de review van de uitbreiding is daar te lezen, waardoor je erachter komt waarom Ralph de uitbreiding met een 8,5 bekroonde.

Populair Nieuws