De Assassin’s Creed Valhalla Wrath of the Druids abilities uitgelegd

Article
zaterdag, 22 mei 2021 om 14:00
ac valhalla bearf1594221404
Met Assassin’s Creed Vahalla’s nieuwe Wrath of the Druids DLC zijn natuurlijk ook een groot aantal nieuwe abilities aan de game toegevoegd. Om ervoor te zorgen dat je met Eivor lekker kunt knokken in Ierland helpen we je alvast een handje op weg. Dit zetten de Assassin’s Creed Valhalla Wrath of the Druids abilities voor je op een rijtje en waar je deze kunt vinden.
In Assassin’s Creed Valhalla’s Wrath of the Druids uitbreiding zijn in totaal drie nieuwe abilities te vinden. Deze kun je gaandeweg vinden in de wereld, maar gezien je Ierland wil veroveren met een vol arsenaal, is het handig om de abilities eerst vrij te spelen. Wij vertellen je alvast wat de Assassin’s Creed Valhalla Wrath of the Druids abilities doen en waar je ze kunt vinden!

1. Smoke Bomb Arrow

Als eerste is er de Smoke Bomb Arrow en wie een beetje de Engelse taal kent, weet dat het dan gaat om een rookbom die aan je pijl vastgebonden zit. Met deze nieuwe ability kun je vijanden als het ware tijdelijk verblinden en verlammen, waarna je van dichtbij flink schade aan kunt richten. Uiteraard is er ook een upgrade te vinden voor de vaardigheid waardoor je pijlen in vuur en vlam staan zodra de pijlen vijanden raken.
Wie de Smoke Bomb Arrow-vaardigheid wil vinden, moet daarvoor naar Lambey Abbey afreizen. Hier is gerelateerd aan één van de Trade Post-missies de Smoke Bomb Arrow te vinden. Daarna moet je naar Clogher afreizen, want daar moet je een rode pot tegen een afgesloten ruimte gooien waarna je een grot in kunt om de Tome of Knowledge op te rapen.
assassins creed valhalla wrath of the druids children of danuf1620646587

2. Irish Wolfhound

Van de drie nieuwe Assassin’s Creed Valhalla Wrath of the Druids abilities is dit misschien wel de tofste om direct te verzamelen. Dankzij de Irish Wolfhound kun je namelijk een toffe wolf ten strijde laten trekken voor je. Het beest pakt vijanden aan met een gruwelijke beet en kan vijanden ook nog eens tijdelijk verlammen waarna Eivor de genadeklap uit kan delen.
Voor deze vaardigheid moet je naar Connacht afreizen, waarbij jij je moet richten op de grotten in het zuidwesten van de Ierse provincie. Tuam heet het plekje dat je moet vinden op de kaart, een verraderlijke grot waar ook een beer op je staat te wachten. Om de upgrade te vinden moet je vervolgens afreizen naar Bally na Gall (in het zuidoosten van Ulster). Daar is een breekbare vloer waaronder de Tome of Knowledge te vinden is.
assassins creedr valhalla wrath of the druidsf1621422577

3. Vikingr Salute

Als laatste is er ook nog de Vikingr Salute. Met deze vaardigheid kan Eivor keiharde hoofdpijn veroorzaken bij vijanden. Hij deelt namelijk een kopstoot uit waar je u tegen zegt om vijanden mee om zeep te helpen. Deze aanval is vooral in 1-op-1-situaties enorm handig, al is het wel goed om op te letten hoe ver je van de vijand vandaan staat.
Eivor moet namelijk heel dichtbij een vijand staan om de kopstoot te geven. Als een vijand de aanval ontwijkt, zal dat dan ook met gemak gaan. Wanneer de schedels wel tegen elkaar ketsen kun je in ieder geval verwachten dat de vijand nog een tijdje duizelig is en dan kun je het karwei afmaken.
Wel moet je natuurlijk eerst de vaardigheid vinden en die ligt dan ook in het noorden van Meath, in Kells Abbey om precies te zijn. Je moet het slot van een metalen deur (lees: een soort hek) kapot schieten en daar kun je dan vervolgens de Tome of Knowledge vinden. Vervolgens ligt de upgrade in het noordoostelijke puntje van Ulster. In Dunseverick kun je een breekbare vloerplank vinden. Laat de hangende rotsblokken hierop vallen en de upgrade komt tevoorschijn.

De Assassin’s Creed Valhalla Wrath of the Druids abilities

Als het goed is kun je de uitbreiding van Assassin’s Creed Valhalla zo gemakkelijk doorlopen om de vaardigheden te verzamelen. Meer lezen over de nieuwe uitbreiding of andere tips rondom Assassin’s Creed Valhalla? Check dan ook snel onze nieuwe hub rondom de game.
Daar vind je namelijk nog veel meer handig tips en trucjes om de open-world game nog leuker te maken. Zo kun je daar lezen over de tofste features in Wrath of the Druids. Ook de review van de uitbreiding is daar te lezen, waardoor je erachter komt waarom Ralph de uitbreiding met een 8,5 bekroonde.