Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (Week 20)

Article
zaterdag, 22 mei 2021 om 12:00
jupiters legacyf1620661196
Er komt weer stilletjes aan meer uit op film en gamegebied. Wij waren deze week dan ook weer driftig bezig met de nodige games, series en films. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

Chris

Uitgespeeld: -
Gekeken: Jupiter's Legacy
Gekocht: Namco Museum Archives Vol 1 en 2
Hoe vaak kan een mens Pac-Man kopen? Altijd een keertje meer, zo blijkt. Na ettelijke varianten op PS Vita, PS3 en PS4, mijn oude MSX en zelfs op mijn Evercade retro-handheld, heb ik nu de hele set Manco Museum Vol 1 en Vol 2 gekocht in de PSN Sale, waar uiteraard wéér Pac-man in zit, maar ook Galaxians, Galaga, Dig Dug en meer. Leuke set games die ik met liefde WEER ga spelen :-D
Verder ben ik bijna door Jupiter's Legacy heen, een serie die weliswaar heel anders qua opzet is, maar me toch doet denken aan Westworld: Diverse tijdslijnen die door elkaar lopen en toch samenkomen, toewerkend naar een epische apotheose, waarna je waarschijnlijk meteen weer opnieuw wil gaan kijken om eindelijk te snappen wat je nou eigenlijk gezien hebt. Tot nu toe( 6 van de 8 episodes gezien) bevalt deze serie me wel
hades fisicof1609329648

Arran

Uitgespeeld: -
Gekeken: -
Gekocht: Hades
Een paar dagen geleden besloot ik dat het eens tijd was om een beginnetje te maken aan Hades. En man, wat een slicke combat is dat toch. Ik ben nu op het punt waar ik consistent de eerste baas versla zonder een leven te gebruiken, tenzij ik aan het experimenteren ben met een nieuw wapen. Het einde is nog lang niet in zicht, maar tot nu toe geniet ik van elk moment.

Roland

Uitgespeeld: Mass Effect Legendary Edition
Gekeken: Army of the Dead
Gekocht: -
Afgelopen week heb ik veel tijd gestoken in het uitspelen van Mass Effect Legendary Edition voor de review op XGN. Het was werkelijk waar weer een genot om door de volledige verhaallijn van de originele Mass Effect trilogie heen te spelen met alle upgrades die zijn gedaan in de Legendary Edition. Zelfs voor de huidige standaard van games weet de trilogie zich uitstekend staande te houden door een geweldig verhaal en een indrukwekkende cast aan personages.
Daarnaast heb ik ook gelijk Army of The Dead aangezet toen de nieuwe Zack Snyder film verscheen op Netflix. Het eerste kwartier zet alweer op briljante wijze de toon voor de rest van de film. Het is ook wel duidelijk dat Snyder een zwak heeft voor zombiefilms, hopelijk gaan we in de toekomst meer van dit soort films zien van Snyder.
nier replicantf1621016328

Mark

Uitgespeeld: -
Gekeken: -
Gekocht: NieR Replicant ver.1.22474487139
Na enkele Yakuza games op rij was het tijd voor een pauze. Even weg uit de absurdistische Japanse gangsterwereld en tijd voor iets heel anders.... Een absurdistische Japanse sci-fi/fantasywereld! Nier Replicant versie twaalfhonderdvierentachtigduizendvijfendertig stond al langere tijd op mijn lijst en was eindelijk daar.
Nadat Nier Automata mijn wereld op zijn kop had gezet, met een 2B tattoo op mijn bovenarm als gevolg, was het niet gek dat ik vol enthousiasme uitkeek naar de remake van deze prequel. Het begin is wat traag, maar zodra je daar doorheen bent weet deze game je telkens weer te verbazen. Genrewissels en geniale manieren van verhaalvertelling staan je te wachten.
mass effect legendary editionf1621239484

Luuc

Uitgespeeld: -
Gekocht: Mass Effect Legendary Edition
Gekeken: -
Deze week heb ik mezelf weer eens beroofd door de Mass Effect Legendary Edition te kopen. De games heb ik nog nooit gespeeld dus het is tijd dat ik aan de slag ga met de legendarische reeks. Of het me gaat bevallen moet nog blijken, maar ik heb m'n eigen Shepard al gecreëerd. Garbosso Shepard is haar naam en ze zal het universum gaan redden!