Donderdag een nieuwe State of Play met Horizon Forbidden West

News
dinsdag, 25 mei 2021 om 15:30
horizon forbidden west sopf1621948006
Sinds de aankondiging van het vervolg op Horizon: Zero Dawn bijna een jaar geleden is het lang stil geweest rond het vervolg Horizon Forbidden West. Daar gaat nu een eind aan komen met een nieuwe State of Play, waarbij deze titel centraal zal staan. Guerilla gaat donderdag meer gameplay tonen van de PlayStation Exclusive.
Sony en Guerilla pakken het groots aan, om 18.00 uur starten ze met een speciale countdown naar de hoofdact die om 11 uur plaats zal vinden. De State of Play zal ongeveer 20 minuten duren en in-game gameplay bevatten van deze zeer veelbelovende titel. De gameplay zal opgenomen worden op een PlayStation 5, wat betekent dat dat deel van de game al grotendeels speelbaar zal zijn.
De State of Play zal donderdag te zien zijn op Twitch en YouTube op de kanalen van PlayStation.

Wanneer kunnen we Horizon Forbidden West verwachten?

De verwachting is dat Horizon Forbidden West nog dit jaar zal verschijnen op PlayStation 4 en PlayStation 5. Hoewel er nog geen officiële releasedatum bekend is, gaan er geruchten dat dit in oktober van dit jaar zal zijn, wat natuurlijk een mooi moment is net voor de feestdagen. Wellicht horen we donderdag meer over de release van deze game waar veel gamers verlekkerd naar uitkijken.

Populair Nieuws