Aan welke open wereld game werkt Rockstar? - XGN Doe Mee

  De X019 ligt achter ons en de blikken waren even gericht op Microsoft. Er gingen al geruchten dat het bedrijf de releasedatum van Project Scarlett zou aankondigen, maar dit is niet gebeurd. Wat deze week wel naar voren kwam: Rockstar Games en een open wereld. Maar aan welke open wereld game werkt Rockstar? Welkom bij de XGN Doe Mee!

  De laatste keer waren wij benieuwd naar jullie oplossingen over het Fallout 76 debacle. De game van Bethesda had een nogal lastige start een jaar geleden en onlangs kwam de titel weer negatief in het nieuws. Deze keer ging het om een duur abonnement per maand, waardoor jij als Fallout-gamer in een privéserver kon spelen. Bij velen schoot dat toch in het verkeerde keelgat en Spiral legt uit waarom:

  Ik heb er uren plezier mee gehad, en omdat er andere games lagen het aan de kant gelegd.

  Het abbo wat ze aanbieden is niet goed al hoor je niemand klagen bij FFXIV Online en Elder Scrolls Online. Maar toch met zo'n slechte start moeten ze het compenseren met een goede nieuwe update met zoals iedereen wilt NPC's. En sluit me wel verder aan bij Rkantjo Aslan en heeft uitstekende punten alleen kleurrijker zal het niet worden naar een nucleaire ramp en geen Fallout 4 kopie, blijft toch een nieuwe game met nieuwe opzet.

  Spiral

  Voor degenen die het gemist hebben, Rkantjo Aslan gaf een duidelijke en concrete beschrijving wat Bethesda moet doen om de Fallout-liefhebbers blij te maken. Belangrijkste punten zijn voornamelijk om een game uit te brengen als die af is, de afspraken na te komen en alle sterken punten van Fallout 4 erin verwerken.

  Goed, van Fallout 76 gaan wij naar Rockstar Games. De maker van Red Dead Redemption 2 en de GTA-franchise is de afgelopen tijd in het nieuws, aangezien Red Dead Redemption 2 op de PC verscheen. Maar ook door een andere reden, want de ontwikkelaar heeft vacatures openstaan voor enkele functies. Hierbij wordt vooral gevraagd naar een persoon die ervaring heeft met open wereld games. Onze vraag is dan ook:

  Aan welke open wereld game werkt Rockstar?

  Het meest voor de hand liggende antwoord is natuurlijk GTA VI, maar Rockstar houdt haar lippen nog stijf op elkaar rondom deze titel. GTA V verscheen in 2013 voor de Xbox 360 en PlayStation 3 en kwam in de twee jaar na de release ook naar de PlayStation 4, Xbox One en PC. Rockstar blijft met de game bezig, maar het gaat dan wel om het online gedeelte.

  Maar aan welke open wereld game werkt Rockstar Games volgens jou? Is het de nieuwe GTA of is het misschien een compleet nieuwe IP? En wanneer zou deze titel moeten verschijnen? Laat jouw reactie hieronder achter en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt. Zien wij jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

  Grand Theft Auto V

  Verkijgbaar vanaf 17 september 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.