XGN wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar!

Article
zondag, 01 januari 2017 om 00:01
xgn google image
Dat was het dan, 2016 zit erop. Wat een bewogen jaar hebben we achter de rug he? We sluiten het jaar in ieder geval af met een knal en natuurlijk willen we onze hele community een gelukkig nieuwjaar te wensen.
2016, wat hebben we samen een heftig jaar meegemaakt. Een jaar vol met toffe nieuwe games, films die tot na 2016 populair zullen zijn en vernieuwende technologie dat ons leven net wat makkelijker of mooier maakt. Wij blikken in ieder geval terug op een schitterend jaar.
Een aantal hoogtepunten van het jaren waren natuurlijk onder andere Overwatch, Uncharted 4, Forza Horizon 3 en Pokemon Sun en Moon. Ook in de bioscoop werden we vermaakt met films als Captain America: Civil War, Fantastic Beasts, The Jungle Book en natuurlijk Deadpool, de winnaar van de XGN Film Awards.

Gelukkig nieuwjaar namens de gehele XGN redactie

Maar 2016 zit er nu op en het is tijd om vooruit te kijken. Uitkijken naar een nieuwjaar vol met nieuwe te gekke games, films en nieuwe tech. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om te zien wat 2017 ons te bieden heeft en staan wij te popelen om al dat moois aan jullie te presenteren in de vorm van nieuws, specials, reviews en meer!
De redactie zelf heeft natuurlijk ook nog plannen voor Oud en Nieuw en wensen voor 2017.

Jelle

Ik ga zwaar mijn best doen om geen herinneringen over te houden aan de laatste uren van 2016 en de eerste uren van 2017. Zoals inmiddels traditie is, vier ik de jaarwisseling met mijn vrienden en ik verwacht eigenlijk wel dat we allemaal aan boord van de "naar-de-klotetrein" zullen stappen.
Als mijn kater dan eindelijk over is, hoop ik in het nieuwe jaar weer aan de slag te kunnen met al dat moois dat volgend jaar uitkomt. Ik kijk zelf vooral uit naar For Honor en Horizon Zero Dawn en die twee games zullen dan ook aardig wat uurtjes gespeeld gaan worden.

Julius

Ik ga natuurlijk om 12 uur lekker proosten op het nieuwe jaar met mijn familie. Vuurwerk afsteken doe ik niet aan: ik wil natuurlijk al mijn vingers behouden om te blijven gamen. Verder hoop ik dat we in 2017 een aankondiging krijgen voor een grote game, en dat deze dan ook binnen een paar maanden gereleased wordt (à la Fallout 4).

Rick

Met Oud en Nieuw zit ik meestal al vroeg aan de alcohol, aangezien ik dan jarig ben! Het gevolg is natuurlijk een gezellige dag met vrienden en familie, waarin soms een console wordt aangeraakt; meestal voor een potje FIFA. Verder doe ik niet zo bijzonder veel op mijn verjaardag.
Ik verheug mij in 2017 vooral op de Nintendo Switch en dan vooral die nieuwste Zelda, want daar kijk ik echt al lange tijd naar uit. Verder hoop ik vooral veel verrast te worden door veel games en hoop ik vooral dat de gecreëerde hypes rondom grote titels ook daadwerkelijk gaan uitkomen.

Dirk

Echte plannen heb ik nog niet. Oud & Nieuw laat ik altijd een beetje op me af komen, zoals ik dat voorgaande jaren ook heb gedaan.
Vorig jaar heb ik met een vriendenclub de halve Tour de France gefietst om van het ene feest naar het andere feest te gaan. We zijn uiteindelijk bij een totale vreemdeling naar binnen gegaan die een feest gaf en ik heb daar een paar potjes FIFA 12 gedaan tegen zijn buurman van in de veertig die nog nijdig werd omdat ik steeds won.
Dus...

Dave

Mijn oud en nieuw staat wederom, net zoals de Kerstdagen, weer in het teken van eten. Ik ga met wat vrienden gourmetten en daarna houden we een 'beschaafde' borrel om het nieuwe jaar te vieren, nou ja, wat je beschaafd kunt noemen. Ook gebeurt er tijdens deze nacht iets met vuurpijlen en knalletjes, want ook dit jaar kan ik de verleiding van het vuurwerk afsteken niet weerstaan.

Phil

Op 31 december ga ik met volledige toewijding beginnen aan het tweedaagse oliebollen dieet, een goede bodem voor een gezellige jaarwisseling. Die vier ik met al mijn vrienden met de hele nacht een koud biertje in m'n hand.
In 2017 zou ik wel wat meer willen gamen dan 2016, maar dat moet goed komen. Ik sta te springen om aan de slag te gaan met Ghost Recon Wildlands en met seizoen drie van The Walking Dead, want die wil ik pas spelen als alle afleveringen uit zijn. Cheers, vrienden!
Dus namens XGN: een gezond en gelukkig nieuwjaar! Wees voorzichtig met vuurwerk, maar vooral niet voorzichtig met de hoeveelheid oliebollen die je gaat eten rond de jaarwisseling.
Happy New Year!

Populair Nieuws