5 Xbox Series X Limited Editions die we willen zien

  Eind januari verscheen op XGN.nl het artikel ‘5 Nintendo Switch Limited Editions die we willen zien’ naar aanleiding van de gloednieuwe Limited Mario Nintendo Switch Edition. Ruim een week later verscheen er een variant op dit artikel met de PlayStation 5 en vandaag sluiten we het af met de Xbox Series X. Dit zijn 5 Xbox Series X Limited Editions die we willen zien!

  Microsoft

  Halo (Infinite)

  We beginnen dit overzicht met één van de populairste games die exclusief uitkomt op de Xbox. Halo is al jaren enorm populair en achter de schermen is 343 Industries op dit moment druk bezig met het ontwikkelen van Halo Infinite. De game wordt dit najaar verwacht en hoe vet zou het zijn als Microsoft ook meteen een exclusieve Halo Infinite Xbox Series X Editions zou uitbrengen?

  Forza

  In het vergelijkbare artikel over de PlayStation 5 gaven we aan dat we graag een Gran Turismo Limited Edition wilde zien. Met zo’n editie zal Sony vooral bij de racefans erg veel punten scoren. Maar Microsoft heeft met Forza natuurlijk ook haar eigen raceserie. Zowel Forza Horizons 5 als Forza Motorsport 8 staan op de planning, en met deze games kan Microsoft ongetwijfeld een gave Limited Xbox Series X Edition maken.

  Xbox Series M

  Sinds eind vorig jaar kun je (mits er voorraad is) een next-gen console aanschaffen. Sony kwam met de PlayStation 5 en Microsoft kwam met de Xbox Series X en Xbox Series S. De Series X is het paradepaardje van Microsoft en de Series S is de goedkopere, compactere variant.

  Hartstikke mooi natuurlijk, maar hoe vet zou het zijn als Microsoft over pakweg een jaar met een derde variant kwam? Bijvoorbeeld een Xbox Series M? Een speciale console met allemaal leuke snufjes die slechts beperkt te koop is. Zo’n Limited Edition kan de echte fans erg blij maken en is daarnaast ook nog eens een goede marketingstunt.

  Geel, groen, blauw, paars of oranje

  Zowel de Xbox Series X als Xbox Series S zien er op het eerste oog erg leuk uit en zeker de Series S weet er positief uit te springen met haar bijzondere ontwerp. Prima natuurlijk, maar we zouden het stiekem ook best leuk vinden als we konden kiezen uit wat andere kleurtjes. De Xbox Series X is vrijwel volledig in het zwart en de Series S is wit, met zwarte details.

  Dit ziet er strak uit, maar wellicht kan Microsoft ook een groep mensen blij maken als ze met een aantal kleurrijke Limited Editions zouden komen. We kunnen voorstellen dat een gele Xbox Series X iets minder hard zal lopen dan de zwarte variant. Maar met een Limited Edition kan Microsoft perfect deze kleinere markt ook bedienen.

  Assassins’s Creed

  Tot slot sluiten we af met Assassin’s Creed. Eind 2020 verscheen de game Assassin’s Creed Valhalla en deze game viel bij veel mensen erg goed in de smaak. We snappen natuurlijk ook wel dat Assassin’s Creed niet exclusief uitkomt op de Xbox, maar Microsoft kan toch wel een leuke deal maken?

  We kunnen ons goed voorstellen dat een Limited Assassin’s Creed Xbox Series X Editions het erg goed kan doen. Zeker als Microsoft dit slim weet te combineren met de release van een nieuwe Assassin’s Creed game.

  Assassin's Creed Valhalla

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.