Bryan Cranston's Your Honor gigantisch succes

News
zaterdag, 20 februari 2021 om 12:30
your honorf1613722858
De nieuwe serie van Bryan Cranston, Your Honor, weet alle records van zender Showtime te verbreken. De serie is dus een gigantisch succes, maar wanneer kunnen we Your Honor in Nederland kijken?
Alles wat Bryan Craston tegenwoordig doet lijkt in goud te veranderen. Of hij nou Walter White speelt in Breaking Bad of dat hij Hal speelt in het populaire Malcom in The Middle uit de jaren '90. Your Honor is de laatste serie waar hij mee aan de slag is gegaan en het is tot nu toe een gigantisch succes voor zender Showtime. Dat is bijzonder, want we kennen de zender van series als Dexter en Homeland, wat ook geen kleine spelers in het serielandschap zijn.
Your Honor weet alle befaamde series van Showtime te verslaan als het aankomt op kijkcijfers, zelfs tijdens de Superbowl wist Your Honor nog een bijzonder grote hoeveelheid kijkers te trekken. Het is niet verrassend dat een serie waarin Bryan Cranston de hoofdrol speelt zoveel bekijks trekt, zeker als het een serie is waar misdaad, corruptie en drama centraal staan. We zullen helaas wel even moeten wachten totdat we in Nederland kunnen genieten van de Showtime serie.

Netflix of Amazon?

De series van Showtime willen op zowel Netflix als Amazon nog wel eens verschijnen, maar Your Honor is nog nergens op verschenen. Wanneer we de serie met Bryan Cranston kunnen verwachten in Nederland is ook niet echt duidelijk, want we trekken toch altijd een beetje aan het kortste eind als het om uitzendrechten gaat. Lang willen we niet wachten, want als we alle recensies mogen geloven is de serie een waar spektakelstuk.
Gelukkig hoeven we voorlopig geen streamingcontent tekort te komen met de komst van Star naar Disney+. Dat houdt ons hopelijk wel even zoet totdat Your Honor verschijnt in Nederland. Naast de serie van Bryan Cranston is er nog een Showtime serie die binnenkort weer moet verschijnen. We hebben het natuurlijk over het laatste seizoen van Dexter, waar we laatst alweer wat hoorden over de uitbreiding van de cast.

Populair Nieuws