5 PlayStation 5 Limited Editions die we willen zien

  Eind januari verscheen op XGN het artikel ‘5 Nintendo Switch Limited Editions die we willen zien’. Dit artikel kwam tot stand omdat Nintendo eerder zelf al met een Mario en Monster Hunter Rise editie kwam. Op dit moment is naast de Nintendo Switch de PlayStation 5 erg populair en hoe vet zou het zijn als Sony daar een aantal Limited Editions vanuit zou brengen? Wij blikken alvast voorruit en hebben daarom bij deze vijf PlayStation 5 Limited Editions die we willen zien!

  Sony

  GTA VI

  We beginnen met een game die niet exclusief uitkomt voor de PlayStation 5, maar desondanks wordt de game toch ongetwijfeld een enorm succes op de PlayStation 5. We hebben het hier over GTA VI, een game waar veel mensen al heel lang naar uitkijken.

  GTA V is alweer een poosje uit, maar is desondanks nog steeds erg populair. Als GTA VI vroeg of laat uitkomt zal een speciale PS5 Limited Edition hiervan ongetwijfeld een groot succes worden.

  Gran Turismo 7

  Harstikke leuk natuurlijk GTA VI, maar voorlopig is die game nog steeds niet concreet. Een gamereeks die wel in handen is van Sony en binnenkort met een nieuwe game komt is Gran Turismo. In de eerste helft van 2021 verschijnt de game Gran Turismo 7 en hoe mooi zou het zijn als Sony hiervoor een speciale editie uitbracht? Een prachtige editie voor de racefans onder ons.

  Astro’s

  Nintendo presenteerde zoals gezegd begin dit jaar de Mario Nintendo Switch editie, erg leuk voor de families en kinderen. De PlayStation is iets minder gericht op jonge kinderen, maar desondanks bracht het voor de PS5 wel al de vrolijke game Astro’s Playroom uit.

  Het is natuurlijk wat minder populair dan Mario, maar het kan wel voor een leuke editie zorgen voor de jongere medemens. Daarnaast lijken de robotjes in de game al een beetje op de PS5 en hoeft Sony het ontwerp voor deze Limited Edition niet heel erg aan te passen.

  Spider-Man

  Eén van de eerste grote namen voor de PS5 was de game Spider-Man: Miles Morales. De Spider-Man game viel bij veel mensen erg goed in de smaak en daarnaast is de superheld van zichzelf al erg populair.

  Wij denken dat veel Marvelliefhebbers erg blij gaan worden van een speciale Spider-Man PS5. Overigens zou dit wat ons betreft ook prima kunnen in combinatie met een andere superheld als die ook een PlayStation 5 game krijgt.

  Rood, blauw, groen, paars, geel etc.

  Tot slot sluiten we af met een PS5 Limited Edition die niet per se aan een game verbonden is. Momenteel verkoopt Sony de PlayStation 5 alleen in het wit, met zwarte details. Het ontwerp is erg mooi, maar we zouden het eigenlijk ook best leuk vinden als hier meer keuze in kwam.

  Ook dit kan Sony verpakken als Limited Edition. Een gele variant zou waarschijnlijk niet zo goed verkopen als bijvoorbeeld een witte, maar als je dit als Limited Edition op de markt brengt maak je toch een groep mensen erg blij.

  Grand Theft Auto VI

  Verkijgbaar vanaf 31 december 2022

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.