5 geweldige game deals om nu van te profiteren

Article
zaterdag, 25 mei 2024 om 9:00
prince of persia the lost crownf1686251438
Het vakantiegeld is binnen, de dagen worden langer, maar ondertussen zijn er ook honderden games om nog te spelen. De backlog wordt er niet kleiner op met al die geweldige game deals die nu lopen. Vijf van de beste aanbiedingen om nu van te profiteren, hebben we voor jou uitgezocht!

Prince of Persia: The Lost Crown - 24,99 euro

Vanuit de Franse uitgever Ubisoft komt de eerste game deal waar je zeer goed van kunt profiteren momenteel. Prince of Persia: The Lost Crown is bij bol.com namelijk voor 30,99 euro op te pikken. Deze metroidvania kwam vroeg dit jaar uit en wist harten te veroveren met een pakkende artstyle en sterke combat.
Prince Of Persia: The Lost Crown - PS5 Image
Prince Of Persia: The Lost Crown - PS5
EUR24.9937.99
Op voorraad
Koop op bol.
Aan de lopende band speel je nieuwe krachten vrij die je meer ontdekkingsvrijheid geven in protagonist Sargons missie om de bekende prins van Perzië te redden. Daarbij moet jij als de speler goed je platformvaardigheden uit de kast trekken als je daadwerkelijk alle hoeken van deze stijlvolle, mythologische wereld wil ontdekken.

Balatro - 11,99 euro

Deckbuilders heb je in allerlei vormen en maten, maar Balatro maakt het concept wel heel eenvoudig. Een normaal deck aan speelkaarten staat aan de basis, waarna je pokerhanden moet spelen om rondes te overleven. Het geld dat dat je oplevert, gebruik je om nieuwe kaarten (vaak Jokers) te kopen die bepaalde bonussen geven voor de kaarten die je speelt.
Al snel bouw je aan een deck dat perfect aansluit bij de speelstijl die je siert. Net als dat je weet dat een zak snoep leeg gaat als je deze aan een 8-jarige geeft, kun je er bij Balatro van uitgaan dat je nog één potje wil spelen wanneer je niet voorbij een level komt. Dat is hoe verslavend de game is.
Hoewel de korting op Balatro niet ontzettend veel is (slechts drie euro), is het voor 11,99 euro wel een titel die je niet mag missen. Deze indiegame is in korte tijd uitgegroeid tot één van de meest aantrekkelijke titels van het jaar door de simpele opzet die je uren achterelkaar in de ban weet te houden.
Balatro is tot en met donderdag 30 mei in de aanbieding via de PlayStation Store, waardoor je 20 procent bespaard op de normale prijs.

Assassin's Creed Odyssey - 8,99 euro

Hoewel de kwaliteit van Assassin’s Creed-games nog wel eens wisselt, is de 2018-game die zich in het oude Griekenland afspeelt een parel die niet gemist mag worden. Het grote avontuur van Kassandra of Alexios schotelt wonderschone visa’s en bijzondere verhalen voor in zowel de main story als de vele zijverhalen.
Hoewel de game volgens sommigen als té groot bestempeld wordt, kan niet ontkend worden dat de gameplay je tientallen uren zoet houdt. Met het constant vrijspelen van nieuwe moordopties om vijanden mee te verslaan en het ontdekken van de geheimen die het oude Griekenland waarborgt, kun je dan ook zonder pardon een heel weekend verliezen zonder dat je er erg in hebt. Al helemaal voor dat prijskaartje.
Assassin’s Creed Odyssey is tot en met zondag 26 mei in de aanbieding via Steam, waardoor je 85 procent bespaard op de normale prijs. Ook kun je kiezen voor de Gold Edition voor 14,99 euro, waarbij je de uitbreidingen van de game krijgt.

Batman Arkham Collection - 7,79 euro

Ook in de PlayStation Store is een goede game deal te vinden die het geld meer dan waard is. Het betreft de Batman Arkham Collection die voor 7,79 euro op te pikken is voor de PlayStation 4-versie van de game. Deze is zowel op de PS4 als PS5 speelbaar, waarbij je toegang krijgt tot drie fenomenale games.
In de drie games speel je uiteraard als de Caped Crusader, waarbij je steeds meer van Gotham en haar superschurken te zien krijgt. Waar Batman Arkham Asylum zich grotendeels in de beruchte gevangenis afspeelt waarin Joker de boel heeft overgenomen, krijg je in het derde deel heel Gotham om doorheen te trekken om misdaad te bestrijden.
Dat je drie games (die bij release 59,99 euro per stuk kostte) nu voor minder dan een tientje kunt oppikken, is dan ook bijna diefstal op klaarlichte dag te noemen. Met het free flow-vechtsysteem waarmee Rocksteady haarzelf onder de aandacht bracht, geniet je talloze uren van het verslaan van vijanden en voel je je daadwerkelijk een superheld.
Batman: Arkham Collection is tot en met donderdag 6 juni in de aanbieding via de PlayStation Store, waardoor je 87 procent bespaard op de normale prijs.

One Piece Odyssey - 14,69 euro

Je hoeft geen fan van One Piece te zijn om One Piece Odyssey te waarderen. Wat kennis van de bekende anime (en manga) die al dik twintig jaar bezig is, maakt de ervaring wel leuker, maar de game is gemaakt met nieuwkomers in het achterhoofd. Het is belangrijker dat je een fan bent van turn-based JRPG’s, zoals Dragon Quest en Final Fantasy.
Dat is namelijk hoe de game speelt in de gevechten die Luffy en zijn piratenmaten om de haverklap tegenkomen. De groep is gestrand op een mysterieus eiland dat ze op bepaalde manieren in aanraking laat komen met avonturen die ze in het verleden hebben beleefd. Stapsgewijs speel je zo hoogtepunten van de verhaallijn uit de anime door, terwijl je stukje bij beetje verknocht raakt aan de vreemde snuiters als wie je speelt.
One Piece Odyssey is tot en met donderdag 6 juni in de aanbieding via de PlayStation Store, waardoor je 79 procent bespaard op de normale prijs.

Populair Nieuws