5 dingen die we willen zien in de volgende Red Dead Online update

  Het is alweer een lange tijd geleden dat er een grote update is uitgekomen voor Red Dead Online. De vraag naar een nieuwe update is dan ook groot en dit zijn vijf dingen die wij graag willen zien in de volgende patch.

  Outlaw Pass 3.0

  Het is bijna een zekerheidje dat de volgende Outlaw Pass geïntroduceerd zal worden met de volgende grote update voor Red Dead Online. De eerste Outlaw Pass kwam namelijk tegelijkertijd met de Frontier Pursuits update, terwijl de tweede versie van start ging samen met de Moonshiners update.

  De Outlaw Pass is de betaalde versie van de Wheeler, Rawson & Co. Club. Het zal je een aantal goudstaven kosten om toegang te krijgen, maar dat zal zeker de moeite waard zijn. Voor elk level dat je namelijk in de club stijgt krijg je beloningen - van ervaringspunten en vouchers tot aan exclusieve kledingstukken. Met de Outlaw Pass kan je bovendien precies evenveel goudstaven verdienen als de Pass zelf kost. Steek je er dus genoeg tijd in, dan is het helemaal gratis.

  Nieuwe rollen

  De grootste toevoegingen als het gaat om content aan Red Dead Online zijn ongetwijfeld de specialistische rollen geweest. Of je nu een eigen handelsbedrijf wil opzetten als Trader of je het Wilde Westen iets veiliger wil maken als Bounty Hunter, voor bijna iedereen is er wel een rol te vinden.

  De verschillende rollen zorgen bovendien voor flink wat afwisseling. Als Collector word je aangemoedigd om elke centimeter van de prairie af te zoeken naar waardevolle spullen, iets wat je normaal niet snel zal doen. De Moonshiner rol geeft je ondertussen de mogelijkheid om je eigen illegale kroeg in te richten. Talloze bandieten afschieten is leuk, maar verandering van spijs doet eten. Wij hopen dus dat Rockstar weer één of meerdere rollen voor ons in het verschiet heeft bij de volgende update.

  Extra modi voor de Showdown Series

  Hoewel er veel spelers zijn die hun dagen in Red Dead Online vullen door activiteiten uit te voeren in de open wereld, zijn er ook een groot aantal die veel tijd stoppen in de Showdown Series. De lijst aan verschillende PvP modi is behoorlijk uitgebreid, maar toch zal er naar verloop van tijd herhaling in gaan sluipen.

  We hopen voor de PvP spelers onder ons dat Rockstar een aantal nieuwe modi toe gaan voegen aan de Showdown Series met de volgende update. Er zijn immers nog genoeg creatieve activiteiten die kunnen worden toegevoegd en waar nodig kan er leentjebuur worden gespeeld bij andere titels. GTA Online alleen al heeft genoeg customs games om inspiratie uit te putten.

  Nieuw gebied op de map

  Begrijp ons niet verkeerd: de huidige wereld van Red Dead Online is behoorlijk groot en zeer divers. Van het dorre westen tot aan de besneeuwde bergen in het noorden en de moerassen in het zuidoosten. Zo’n beetje elke soort natuur is er wel te vinden in het Wilde Westen van Red Dead Online.

  Toch hopen we dat Rockstar de map aanvult met een nieuw gebied. Onder de rivier is bijvoorbeeld genoeg ruimte om nieuw land uit de grond te stampen. Met een nieuw gebied kunnen er bovendien nieuwe verhaallijnen geïntroduceerd worden of nieuwe NPC’s om Free Roam Events aan te bieden.

  Meer unieke wapens

  Omdat Red Dead Online gelimiteerd is aan het Wilde Westen, is er natuurlijk maar beperkt ruimte voor historisch correcte wapens. Het zou een beetje onlogisch zijn om spelers te laten rondrennen met een volautomatisch geweer of een RPG. In het Wilde Westen werden er immers voornamelijk revolvers en semi-automatische geweren gebruikt, zoals de klassieke Winchester.

  Toch betekent dat niet dat er geen ruimte is voor originele wapens. Om elkaar de loef af te steken, werd er namelijk ook heel veel geëxperimenteerd met het fabriceren van wapens. De LeMat Revolver die al in Red Dead Online te vinden is, is daar een goed voorbeeld van. Naast negen kogels heeft dit wapen ook een shotgun barrell eronder hangen. En zo zijn er meer opvallende creaties gemaakt in de 19de eeuw. Hopelijk kunnen we een aantal daarvan tegemoet zien in de volgende update voor Red Dead Online.

  Wil je meer weten en lezen over de game? Bezoek dan de speciale Red Dead Online-pagina, waar we al het nieuws over de online wereld van Red Dead Redemption 2 delen en de belangrijkste informatie uitlichten.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.