Inside Xbox uitzending - Wat wij van Microsoft verwachten morgen

  Morgenavond is het eindelijk zover: Microsoft gaat ons meenemen in de wereld van de komende Xbox Series X games. De Inside Xbox stream zal zich voornamelijk focussen op First-party titels die we komende tijd mogen verwelkomen. Wij vertellen je wat je allemaal mag verwachten van het evenement.

  Veel Halo Infinite

  Het eerste dat je mag verwachten van Microsoft is Halo Infinite. Gezien Microsoft hier al een hele tijd mee adverteert, is het een zekerheid dat Master Chief zijn gezicht laat zien tijdens de Inside Xbox stream morgenavond. Halo Infinite zal een nieuw hoofdstuk inluiden in de franchise dat opgepakt zal worden na de gebeurtenissen uit Halo 5: Guardians. Hierbij belooft 343 Industries een ambitieuze en onverwachte richting op te gaan. Geruchten gaan dat de game oneindig veel updates zal krijgen en daarmee een enorm avontuur zal worden. Of dat zo is, zullen we naar verwachting morgen horen tijdens de Inside Xbox uitzending.

  Hellblade II: Senua’s Saga

  De tweede game die ongetwijfeld zijn verknipte gezicht zal laten zien is Hellblade II. Senua’s Saga zal zich ergens na Hellblade afspelen en ons kennis laten maken met een veranderde Senua. In het eerste deel nam ze het al op tegen mythische wezens en Goden zoals de god van illusie Valravn, terwijl ze met stemmen in haar hoofd kampt. Het tweede deel belooft nóg duisterder te worden dan het eerste deel en daarbij minstens net zo uitdagend te zijn. We hebben al wat beelden van de game gezien, waarbij duidelijk werd wat de kracht van de Xbox Series X is. Senua’s Saga ziet er namelijk verbluffend goed uit. Wij hopen dat Microsoft ons gameplay van de game toont, om nogmaals te demonstreren hoe krachtig de Xbox Series X is.

  Everwild

  Het is al even stil rondom Rare’s aankomende titel Everwild. De game is aangekondigd tijdens het X019 evenement in London, maar liet daarna bijna niks meer van zich horen. Wij verwachten in ieder geval beelden te zien van deze avonturengame die ons een enorme wereld vol magische wezens belooft voor te schotelen. Hopelijk wordt daarin ook duidelijk wat de cel-shaded game precies voor verhaallijn zal bieden.

  Forza Motorsport 8

  Het kan bijna niet anders dan dat Microsoft met Forza 8 beelden komt tijdens de Inside Xbox uitzending morgen. Sony heeft haar paradepaardje op racegebied aangekondigd met Gran Turismo en dat moet gecounterd worden met Microsofts eigen racesim Forza. Wij verwachten de meest realistische beelden van de racer, waarvan we natuurlijk al weten dat hij onderweg is. Wat Forza 8 in ieder geval meeneemt is nieuwe tracks, bolides, een bandenspanning- en veringssysteem, dynamische tracktemperaturen en nog veel meer.

  The Ascent

  Nog niet zo lang geleden werd ineens The Ascent aangekondigd voor Xbox One en Xbox Series X. De solo- en coöp actie RPG speelt zich af in een cyberpunkwereld en laat jou voorkomen dat er chaos uitbreekt in de wereld. The Ascent Group is namelijk net failliet gegaan met als gevolg dat er verwarring en onrust ontstaat. Vijanden en bendes willen daarop alles overnemen, maar daar steek jij met je vrienden een stokje voor. De game belooft een intens avontuur, waarvan wij verwachten beelden te zien tijdens de Inside Xbox uitzending die morgen gepland staat.

  Fable IV

  De volgende game is er nog even eentje die in de geruchtenmolen hangt. In de digitale wandelgangen die we het internet mogen noemen gonst het namelijk van woorden over een nieuwe Fable. Fable 4 zou wel eens in ontwikkeling kunnen zijn en dat betekent dat er een kans is dat we morgen een wereldwijde reveal krijgen van de magische RPG. De eerste drie delen uit de Fable franchise deden het erg goed bij het publiek, maar daarna raakte de franchise wat in de vergetelheid. De komst van de Xbox Series X is een mooi moment voor Fable om terug te keren en wij hopen dan ook dat dit gebeurt.

  Battletoads

  Die andere game die Rare in ontwikkeling heeft is Battletoads. Deze game moet bijna wel voorbij komen tijdens de Inside Xbox uitzending morgen en als dat zo is hopen we daar ook meteen een releasedatum van te horen. We kregen de beat ém up eerder al onder de knoppen tijdens E3 2019. Toen leerden we dat het een trouwe remake is van het origineel die nieuwe elementen toevoegt en de hele game in een cartoon-jasje steekt. Daarbij is wel de moeilijkheidsgraad en het plezier van multiplayer actie gewaarborgd gebleven.

  Nieuwe Double Fine games

  Een studio waarvan we een paar aankondigingen verwachten is Double Fine. De studio werkte eerder aan games als Brütal Legend, maar is een tijd geleden overgenomen door Microsoft. De studio werkt momenteel ongetwijfeld aan een nieuwe game, dus daar verwachten we een toffe aankondiging van te zien. Wat voor game er voorbij zal komen, is nog compleet onbekend. Het zou zomaar eens kunnen dat er een nieuwe Psychonauts game voorbij komt of een compleet nieuwe IP van de studio. Wij zijn benieuwd!

  State of Decay 3

  Een tijdje geleden dook er ineens een gerucht op dat State of Decay 3 wel eens in ontwikkeling kon zijn. De franchise is tot nu niet exclusief voor Xbox, maar dat kan zomaar eens veranderen met het derde deel. Ontwikkelaar Undead Labs is namelijk nog niet zo lang geleden door Microsoft overgenomen en dat betekent dat de overweldigende zombie actie misschien wel snel terugkeert naar de Xbox Series X. Of dat echt zo is en we een reveal trailer krijgen, is afwachten tot morgenavond.

  Afscheid van Xbox Live

  Een ander gerucht dat de afgelopen tijd rond gaat is dat Microsoft van plan is om afscheid te nemen van Xbox Live. Het plan zou zijn om all diensten voor console en pc met elkaar te combineren in één groot abonnement. De naam: Game Pass Ultimate. Dit is er natuurlijk al, maar moet volgens de geruchten het enige abonnement worden bij release van de Xbox Series X. Als je het abonnement neemt krijg je nu niet alleen toegang tot online multiplayer, maar krijg je ook elke maand een handvol gratis games en toegang tot de Game Pass bibliotheek die barst van de games. Wij zijn benieuwd of Microsoft dit daadwerkelijk gaat doen en of de aankondiging morgen tussen alle toffe gamebeelden zit.

  Updates voor Sea of Thieves, Gears 5 en Gears Tactics

  Het laatste wat we morgen verwachten is dat Microsoft met een serie updates komt van haar al uitgegeven games. Van Gears 5 weten we al dat de game doorgaat op Xbox Series X, maar we hebben geen idee wat we voor nieuws mogen verwachten van de shooter als de console straks in onze woonkamer staat.

  Daar verwachten we morgen antwoord op te krijgen in de vorm van een trailer of aankondiging. Daarnaast verwachten we meer nieuws rondom Gears Tactics voor Xbox One en Series X én een update over Sea of Thieves. Deze laatste game zal ongetwijfeld updates gaan krijgen zodat hij interessant blijft om te spelen op de Xbox Series X.

  Halo Infinite

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.