Een laatste sprint voor de Outlaw Pass deze week in Red Dead Online

News
woensdag, 04 maart 2020 om 10:22
red dead online 3 3 2020 screen 1f1583309997
Het einde is nabij voor de tweede versie van de Outlaw Pass in Red Dead Online. Voor het zover is kunnen spelers nog een flinke inhaalslag maken deze week, om zoveel mogelijk bonussen binnen te slepen.
Met de Moonshiner Update in december is de tweede reeks van de Wheeler, Rawson & Co. Club gestart samen met de Outlaw Pass. Die periode komt bijna ten einde, met de deadline op 10 maart om een zo hoog mogelijke rang in de club te behalen.
Ben je alleen voor 8 maart in het bezit van de Outlaw Pass, dan krijg je maar liefst tien rangen aan ervaringspunten cadeau van Rockstar. Een mooie manier om nog een sloot aan bonussen en voordelen binnen te slepen, zoals exclusieve kledingstukken en zelfs goudstaven.

Extra veel alcohol stoken met de Moonshiner

De Moonshiner wordt deze week als volgende rol in het zonnetje gezet, in navolging van de Bounty Hunter en Collector. De alcoholstokers onder ons krijgen vijftig procent extra ervaringspunten voor elke verhaalmissie, Sell Mission en Bootlegger Missions. Moet je nog veel rangen behalen met de specialisatie, dan is deze week een goed moment om lekker gaan te grinden.
Zoals gewoonlijk zijn er ook weer een aantal producten in de aanbieding. Deze week zijn Arabian Horses 25 procent goedkoper bij de stallen en kan je je jachtcollectie veertig procent goedkoper uitbreiden met de Hunting Bow en Fishing Rod. In de catalogus kan je ook alle vesten en Bandoliers voor dertig procent minder dollars aanschaffen dan gebruikelijk.

Populair Nieuws

Laatste Reacties