5 dingen die we willen zien in Cobra Kai seizoen 4

  Ondanks alle corona ellende begon 2021 voor de liefhebbers van Cobra Kai erg lekker. Op nieuwjaarsdag ging het derde seizoen van de Netflix serie van start en nu is recent het vierde seizoen ook nog eens in productie gegaan. Wij kunnen eigenlijk niet wachten op dit vierde seizoen en blikken daarom samen met jullie alvast vooruit. Dit zijn 5 dingen die we willen zien in het vierde seizoen van Cobra Kai!

  Let op! Dit artikel bevat spoilers over seizoen 3 van Cobra Kai.

  Een heerlijke samenwerking

  Het derde seizoen van Cobra Kai eindigde met misschien wel de ultieme cliffhanger. John Kreese is erg doorgeslagen in zijn aanpak, maar LaRusso en Lawrence lijken dit gelukkig door te hebben. De twee ‘vijanden’ hebben de handen in één geslagen en gaan in seizoen vier samen verder.

  Deze samenwerking lijkt veelbelovend, maar wat gaat het ze brengen? Hopelijke wordt dit een succes en kunnen we in het vierde seizoen van Cobra Kai genieten van een mooie samenwerking.

  Oude bekende

  De serie Cobra Kai is natuurlijk geïnspireerd op The Karate Kid films uit de jaren ’80. Onder andere Daniel LaRusso, John Kreese en Johnny Lawrence waren al in de eerdere films te zien. Daarnaast zagen we in de serie ook bijvoorbeeld de motorvrienden van Johnny voorbijkomen en kwam Daniel in Azië ook een aantal oude bekenden tegen.

  Wij zouden het erg leuk vinden als nog een paar oude bekenden hun opwachting zouden maken in seizoen vier. Overigens lijkt het er sterk op dat Terry Silver zijn opwachting gaat maken in seizoen vier van Cobra Kai, deze theorie hebben we uitgebreid toegelicht in dit artikel.

  80’s rock

  De eerste drie seizoenen vielen bij veel mensen erg goed in de smaak en op social media werd seizoen drie ook zeer goed ontvangen. De verhaallijn is erg goed, maar ook de heerlijke 80’s rock is een mooie toevoeging aan de serie. Welke heerlijke muziek kunnen we in het vierde seizoen van Cobra Kai horen?

  Will Smith

  Komt Will Smith naar Cobra Kai? We zouden het erg leuk vinden en ondanks dat het misschien vrij absurd klinkt is het niet helemaal ondenkbaar. De acteur die te zien was in films als Bad Boys, Seven Pounds en Focus is namelijk één van de producers van Cobra Kai. Daarnaast was Jaden Smith, de zoon van Will Smith niet geheel toevallig in 2010 te zien in The Karate Kid remake.

  Het is nog maar afwachten of Will Smith echt ooit te zien zal zijn in Cobra Kai, maar het zal de populariteit van de serie in elk geval goed doen.

  Cliffhangers?

  Tot slot sluiten we af met een vraag aan jullie. Het derde seizoen van Cobra Kai sloot zoals gezegd af met een cliffhanger. Maar eigenlijk sluit elk seizoen van Cobra Kai hiermee af. Sterker nog, zo’n beetje elke aflevering van Cobra Kai heeft een cliffhanger.

  Enerzijds is het natuurlijk wel spannend, maar anderzijds kunnen ze ook erg irritant zijn. Wat vinden jullie? Willen jullie in het vierde seizoen meer of minder cliffhangers zien? En zijn er daarnaast nog andere dingen die jullie graag willen zien in Cobra Kai seizoen vier? Laat het weten in de reacties!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.