Cobra Kai seizoen 4 is in de maak!

  Fans van Cobra Kai, maak je borst maar nat. Via Twitter is er namelijk aangekondigd dat seizoen 4 van de Netflix hitserie in de maak is! De makers hadden al een leuk seizoen 3 gegeven, laten we dus hopen dat seizoen 4 alleen maar beter wordt! Wanneer seizoen 4 precies uit gaat komen is helaas nog niet duidelijk, er wordt verwacht dat het einde van dit jaar zal zijn, maar dat is niet heel zeker.

  Netflix

  Er is niet alleen nieuws over het nieuwe seizoen, maar ook de cast heeft nieuwe toevoegingen gekregen. Vanessa Rubio en Peyton List krijgen nu vaste rollen in Cobra Kai en er komen twee nieuwe acteurs bij in seizoen 4. Dallas Dupree Young en Oona O’Brien zullen rollen in de serie gaan vertolken. Young wordt Kenny, een jongetje dat gepest wordt en karate wil gebruiken om zichzelf te leren verdedigen. O’Brien speelt Devon, een potentiële karateka die enorm competitief is, maar ook een heel kort lontje heeft.

  Het is nog onduidelijk wanneer we het nieuwe seizoen mogen verwachten, maar het is in elk geval goed nieuws dat er gewerkt wordt aan seizoen 4. De verwachting is dat de release aan het einde van het jaar komt, maar dat kan plots anders worden door het coronavirus.

  Enorme hit

  In februari werd al bekend dat Cobra Kai een enorme hit is op Netflix. Het verslaat zelfs series zoals Bridgerton. Nu Cobra Kai een nieuw seizoen gaat krijgen ziet de toekomst er alleen maar mooier uit. Het enorme aantal fans hebben dan ook veel verwachtingen, zeker na de gebeurtenissen en het einde van seizoen 3. Wat we nou allemaal precies mogen verwachten in seizoen 4, is nog maar de vraag.

  Dat Cobra Kai zo'n enorme hit is geworden op Netflix mag toch zeker een kleine verrassing heten. De serie deed het namelijk lang niet zo goed op YouTube Premium, waar de eerste twee seizoenen op verschenen. Door het veel grotere aantal abonnees is Cobra Kai toch nog de topserie geworden waar de cast en makers van hebben gedroomd.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.