5 dingen die je nog niet wist over de PS5

  Medio november kwam de PlayStation 5 eindelijk op de markt, alleen zitten veel mensen vanwege het kleine aanbod nog steeds zonder. De afgelopen tijd werden de PlayStation 5 berichten op XGN.nl massaal gelezen, maar toch zijn er best wat dingen die je nog niet wist. We gingen opzoek naar de geheimen van de PS5. Dit zijn 5 dingen die je nog niet over de PlayStation 5.

  Sony

  De Switch verslaat de PS5 en Xbox Series X

  November vorig jaar kwamen de PlayStation 5 en de Xbox Series X op de markt. De vraag naar beide consoles is enorm, maar toch werden beide consoles de laatste tijd minder verkocht dan de Nintendo Switch. Afgelopen maanden bleef de Switch de bestverkochte console en liet daarmee de Xbox Series en de PlayStation 5 achter zich. We moeten hierbij wel een kleine kanttekening maken, want het beeld kan best eens anders geweest zijn als de next-gen consoles niet om de haverklap uitverkocht waren.

  Je PS5 in de shredder gooien

  Ondanks dat de PlayStation 5 alweer sinds november vorig jaar uit is, wachten nog steeds veel mensen op een exemplaar. De voorraad is nog steeds erg klein en als je wel mazzel hebt moet je nog steeds 500 euro neerleggen. Als je de PS5 dan eindelijk in huis hebt heb je ook wat, maar helaas zijn er ook mensen die hier misbruik van maken en hun PlayStation 5 lukraak in de shredder gooien.

  Het kipbakkende alternatief voor de PS5

  Vind je het nou eigenlijk niet zo origineel om een PlayStation 5 te hebben of heb je geen zin meer om op de wachtlijsten te staan? Er is sinds kort ook een alternatief voor de PS5 en wel van KFC. Jawel, de Kentucky Fried Chicken van de kippetjes. De fastfoodketen kwam recent namelijk met de KFConsole, een werkende console die ook nog eens je kip warm maakt. Met dit alternatief voor de PlayStation 5 kun jij dus straks kiplekker gamen.

  Opzoek naar een gouden PlayStation 5?

  De vijfde generatie PlayStation moet 500 euro kosten, een hoop geld maar als het goed is heb je daar ook jaren plezier van. Op dit moment is de PlayStation 5 alleen in het wit verkrijgbaar, maar de zwarte variant is wel al in productie. Daarnaast zijn er ook mensen die niet zo van wit en zwart houden en eigenlijk opzoek zijn naar een andere kleur. Gelukkig is daar een oplossing voor, er bestaat namelijk ook een gouden PlayStation 5. Wil je dit gouden exemplaar in huis hebben? Dan zal je wel diep in de buidel moeten tasten, want deze jongen mag weg voor bijna 8900 euro.

  Een PS5/ Xbox Series X kopen bij IKEA?

  Het zou kunnen dat je dit bizarre nieuws onlangs al voorbij hebt zien komen op XGN, maar we vonden het zo opvallend dat we het toch ook nog een plekje in dit overzicht geven. Ikea kwam recent namelijk wel met hele bijzondere PS5 en Xbox Series exemplaren en ze hebben ze ook nog eens in overvloed.

  Voor dat je nu direct in de auto springt om er één te halen moeten we nog wel een kleine kanttekening plaatsen. Het gaat hier natuurlijk niet om echte exemplaren. Ikea heeft een aantal kartonnen varianten staan zodat je daarna kunt checken of ze in je interieur passen.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.